Revitalizace panelových domů

Podepsal se na panelovém domě, v kterém bydlíte, zub času? Lepší bydlení si můžete zajistit i bez stěhování. Využijte revitalizaci panelových domů od společnosti KALAHA. Zajistíme kvalitní tepelnou izolaci a tím snížíme náklady na vaše bydlení. Neváhejte nás kontaktovat a objednat si naše služby. Spolehnout se na nás můžete ve městech Brno, Jihlava, Břeclav či Olomouc.
Zajímá vás proč revitalizace panelových domů od KALAHA? Samozřejmostí je pro nás výměna vstupních dveří. Dále pak zateplení fasády pomocí tvrzeného polystyrenu či minerální vaty. Jelikož nejvíce tepla uniká právě starými a nefunkčními okny, je v rámci rekonstrukce zahrnuta i výměna starých oken. A to vše završujte kvalitní izolace střechy proti vlhkosti.
Neváhejte a v případě zájmu využijte také rekonstrukce lodžií Brno, díky které budete mít novou prostornou lodžii. Ke každé rekonstrukci balkonů a lodžií zpracováváme samostatnou dokumentaci, včetně statických výpočtů. Díky tomu se nemusíte ničeho obávat. Obraťte se na nás – společnost KALAHA a užívejte si moderní bydlení.

Revitalizace panelových domů Adresa : http://www.kalaha.cz/revitalizace-domu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: revitalizace panelových domů, rekonstrukce balkonů Brno
Uloženo: 11.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde