Prosvětlete si bydlení

Vylepšete si objekt. Nechte denní světlo projít do vašich prostor. Prosvětlí se tak pracovní prostor, rodinný byt, haly, sklady a mnoho dalších míst. Nabízíme vám naše dlouholeté zkušenosti, proto neváhejte a kontaktujte nás. Vyberte si z našeho sortimentu otevíratelné a obloukové světlíky. Díky nim vám bude proudit světlo všude tam, kde si jen budete přát.
Perfektní řešení pro zútulnění
Dopřejte si naše otevíratelné světlíky. S nimi budete mít dostatek denního světla i čerstvého vzduchu. U otevíratelných světlíků si můžete zvolit výplň vrchní skla. Na výběr máte akrylové sklo a to bud čiré, nebo mléčné provedení, dále nabízíme skolaminát, transparentní provedení, výplň PET-G (odolnost vůči krupobití) a v neposlední řadě i tvrzené PVC.
Dáváte přednost modernímu designu. Tak vyberte obloukové světlíky. Jsou vhodné pro denní větrání a navíc mají klapky pro odvod kouře a tepla. Objednejte si obloukový světlík se systémem LAMILUX, který zaručuje stabilní konstrukci. Snadno vydrží i nepříznivé povětrnostní podmínky.
Česká společnost Klahos vám poskytuje kvalitní a profesionální služby. Svěřte se do našich rukou a nechte si instalovat obloukové či otevíratelné světlíky. Ty jsou nejen kvalitní, ale i vám s nimi bude proudit denní světlo a čerstvý vzduch do objektu.
Prosvětlete si bydlení Adresa : http://www.klahos.cz/oteviratelne-svetliky
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Otevíratelné světlíky, Obloukové světlíky
Uloženo: 29.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde