Parcely v Pardubicích a okolí na prodej

Netísněte se s rodinou v malém bytě a přestěhujte se do útulného rodinného domu. Pokud nemůžete najít ten pravý mezi již postavenými domy, obraťte se na společnost NEOLAND spol. s.r.o. a vyberte si v naší nabídce parcely na prodej. Postavte si bydlení přesně podle svých představ v blízkosti centra Pardubic.
Parcely na prodej s sebou přináší mnoho výhod. Nemusíte se přizpůsobovat tomu, jak je dům postavený. Celá výstavba bude ve vaši režii. Postavíte si ho podle svých potřeb, představ a za vlastní náklady. Nabízené pozemky již mají zkolaudované inženýrské sítě, komunikace i samostatný projekt domu. Neváhejte si vybrat z nabízených produktů a získáte stavební parcelu včetně stavebního povolení.
Nechcete se zatěžovat starostmi, které výstavba rodinného domu přináší? Prohlédněte si moderní rodinné domy, které jsme pro vás již postavili a třeba vám nějaký padne do oka. V jejich blízkosti je zastávka MHD, která zajišťuje spojení přímo do centra města. Jedná se o řadové domy. Každý má svou vlastní zahrádku a tepelnou izolaci. Vybrat si navíc můžete z domů 5+kk či 7+kk.

Parcely v Pardubicích a okolí na prodej Adresa : http://www.neoland.cz/chci-pozemek
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: parcely na prodej,moderní rodinné domy, domy pardubice, parcely
Uloženo: 25.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde