Magnetická úpravna vody-SuperMAG

Vytváří se vám ve spotřebičích vodní kámen? Trápí vás tvrdá vápenatá úsada všude tam kde voda oschne, na bateriích, v pračce a jiných místech? Nechcete použít chemickou změkčovací filtraci? Nemáte rádi měkkou vodu? Pak je pro vás vhodným řešením magnetická úpravna vody SuperMAG.

Magnetická úpravna vody SuperMAG potlačuje projevy tvrdosti vody a díky tomu se nevytváří tvrdé krusty vodního kamene, ale pouze měkké nebo žádné úsady, dle složení vody. Pokud bude tato upravená voda proudit potrubním systémem, bude mít pravděpodobně navíc i schopnost uvolňovat staré nánosy vodního kamene. Tímto způsobem lze v mnoha případech předejít chemickému čištění nebo velmi nákladné rekonstrukci zanesených vodovodních systémů.

Na jakém principu funguje magnetická úpravna vody? Do potrubí se namontuje magnetická úpravna vody, která vytváří silné magnetické pole. Při pohybu nábojů v poli dochází k uvolňování iontů. Tímto způsobem bude poškozen vápenec a díky tomu se nebude vytvářet tvrdý vodní kámen, ale jen poprašek. Na koncích baterií a ve varné konvici se bude při použití jakékoliv magnetické úpravny stále tvořit měkký poprašek vápence, ale půjde snadněji utírat. Chemické složení tvrdosti vody musí fyzicky někde zůstat.

SuperMAG je výrobek v nerezovém pouzdře s unikátním patentově chráněným složením použitých magnetů. Jsou to neodymové bloky ze vzácných zemin, které jsou mnohonásobně silnější než doposud užívané feritové magnety.

Montáž se provádí na potrubí před jednotlivá zařízení, které chceme chránit nebo centrálně na přívod vody, tím se ochrání celý systém. Od místa montáže se odvíjí velikost magnetické úpravny vody. Je vhodné vybavit přívodní vedení filtrací hrubých nečistot, aby nedocházelo k zanášení nejen magnetické úpravny, ale i ostatních zařízení jako jsou bojlery, atd.

Firma MilvitWater nabízí na e-shopu Upravyvody.cz velké množství velikostí magnetických úpraven vody – SuperMAG. Od malých lokálních po velké průmyslové magnetické úpravny vody.
Magnetická úpravna vody-SuperMAG Adresa : http://www.milvit.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: magnetická úpravna vody, změkčovací filtrace, vodní kámen,tvrdost vody
Uloženo: 16.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde