Nenechte teplo unikat ven

Víte, jak se dají snížít náklady na vytápění domu? Rádi byste bydleli ve větším luxusu? Proto je tu společnost KALAHA, která nabízí revitalizace panelových domů. Můžete se spolehnout na individuální přístup, díky kterému vybudujeme projekt na zateplení střechy a domu i s potřebnou výměnou dveří. Nezapomínejte ani na zateplení fasády či na izolaci střechy. Volba barvy fasády je jen na vás, vybrat si můžete i z několika variant obložení.
Proč se Vyplatí dát do kompletní revitalizace panelového domu? Za prvé se sníží náklady na vytápění až o 60 %. Za druhé je to zvýšení komfortu bydlení. V neposlední řadě dojde ke zvýšení zvukové izolace.
Revitalizace panelových domů však není jedinou naší činností. Provádíme i samotné izolace a zateplení střech. Jak zvládáme tepelné izolace a izolace proti vodě? To vše za pomoci modifikovaných bitumenových pásů a také PVC folií. Tak vám zajistíme, že zateplení střech bude nejen vysoce funkční, ale i kvalitní. Neváhejte a obraťte se na nás. Zdarma vám zpracujeme cenovou nabídku na zateplení střechy.
Nenechte teplo unikat ven Adresa : http://www.kalaha.cz/revitalizace-domu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Revitalizace panelových domů, Zateplení střech
Uloženo: 04.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde