Pro nebeský spánek a rozpustilé dovádění

Vášnivý satén
V naší nabídce najdete různé luxusní povlečení podle vaši libosti. V současné době je nejoblíbenější bavlněný satén – svou přízeň si získal díky výjimečně hebkému materiálu, který nejen že vypadá opravdu krásně, ale je velmi příjemný! V létě vzdušný, v zimě hřejivý. K dostání jsou luxusní povlečení několika známých firem, v různých velikostech, oboustranné vzory nebo sady včetně prostěradel, nově jsme zavedli i bavlněný satén s výšivkou! Velmi atraktivní je sada antialergického povlečení z bavlněného saténu známé firmy SAREV, které má německý certifikát RUCO-BAC-AGP SILVER PROTECTION, tzn. obsahuje ve svém složení částice stříbra, které jsou na stálo spojeny s vlákny bavlny. Částice stříbra zabraňují množení roztočů, baktérii a plísní, a tím zabraňují alergickým reakcím a zmenšují riziko infekce.
Pokud je někdo zastáncem klasiky a přitom si potrpí na luxusní vzhled a kvalitu je zde nejlepším řešením damaškové povlečení Helena s ornamenty květin z té nejkvalitnější příze.

Bambusové opojení

Absolutní novinkou na našich stránkách je překrásné bambusové povlečení s hladkou úpravou nebo s krystalky Svarowski. Povlečení má přirozené antibakteriální vlastnosti, eliminuje více než 70% bakterii ze svého povrchu, dokonce po 50 vypráních. Absorbuje tělesnou vlhkost a zajišťuje dokonalou prodyšnost. Má termoregulační vlastnosti – v horké dny dodává pocit svěžesti i příjemného chladu, během chladných dnů zajistí příjemné telpo. Povlečení je v sadě s prostěradlem.(viz hlavní ilustrační foto)

Postýlko, prostři se!

Tuto širokou nabídku povlečení doplňujeme několika druhy prostěradel, z nichž nejkvalitnější je jerseyové prostěradlo německé výroby ESTELLA a novinka na našem trhu – mikroplyš – nádherně hebounký, plyšový materiál – ideální pro chladnější období!

Dále našim zákazníkům nabízíme luxusní deky – jednobarevné i s různými motivy, bavlněné, akrylové i polarové, které jsou skvělým doplňkem nejen do ložnice jako přikrývka v chladnějším období nebo dekorační přehoz přes postel, ale taktéž do obývacích pokojů jako dekorační doplněk k sedacím soupravám.


Aby bylo vždy uklizeno...
Jedinečnost naši nabídky je dána taktéž širokou nabídkou nádherných španělských přehozů ANTILO. V posledních letech trošku opomíjené přehozy se opět dostávájí do popředí hlavně díky své praktičnosti. Přehozy ANTILO dodají vaši ložnici opravdový nádech luxusu! Krásné, vkusné, oboustrané!

Temno přede mnou, temno za mnou ...

Perličkou v nabídce Luxpovleceni.cz jsou Pásky na oči Daydream. Jsou nejen krásné vzhledově, ale ve světe byly oceněny jako nejlepší pásky na spaní, a to díky tomu, že Daydream patentoval techniku, která nedovolí proniknutí světla. Jsou vyrobeny z pěti vrstev materiálu, protože pouze tímto způsobem lze dosáhnout absolutního zatemnění. Díky dvěma elastickým proužkům jsou dokonalé přilnutelné. Navíc může být do každého pásku vložena chladící vložka, ideální k chlazení okolí očí i při bolestech hlavy.

Pokud vás naše nabídka zaujala, budeme se na vás moc těšit a nezapomeňte, že povlečení je i úžasným dárkem – nejen vánočním, ale také narozeninovým či svatebním!

Pro nebeský spánek a rozpustilé dovádění Adresa : http://www.luxpovleceni.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: luxusní povlečení
Uloženo: 28.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde