Střešní okna od českého výrobce

Chystáte se na přestavbu podkroví svého domu? A víte, bez čeho se zaručeně neobejdete? Určitě budete potřebovat kvalitní střešní okna. Neváhejte a obraťte se na firmu Truhlářství ZIMA. Máme mnoho let zkušeností, které nám umožňují vyrábět střešní i klasická okna jedinečné kvality.
Základním materiálem pro výrobu našich oken je dřevo. Proč jsme zvolili právě dřevo, ptáte se? Jedná se o čistý, ekologický a především přírodní materiál. Kromě jedinečného a originálního vzhledu, poskytuje vynikající hlukovou i tepelnou izolaci. Střešní okna prochází dvojitou impregnací a následně je na ně použit akrylátový nástřik. Díky tomu se nemusíte bát o jejich životnost. Objednejte si okna se zárukou funkčnosti. Truhlářství ZIMA vám nabízí 5-ti letou záruční dobu a samozřejmostí je pro nás veškerý záruční i pozáruční servis.
Oslovila vás naše nabídka? Potom neváhejte a kontaktujte nás. Vyrobíme vám okna přesně na míru vašeho domu. Prohlédněte si naše webové stránky a nezapomeňte navštívit sekci střešní okna ceník. Pořiďte si moderní dřevěná okna. Budete spokojeni.

Střešní okna od českého výrobce Adresa : http://www.truhlarstvi-zima.cz/stresni-okna
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: střešní okna, střešní okna ceník
Uloženo: 26.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde