Vchodové dveře podle vašich představ

Dopřejte si bezpečnostní vchodové dveře. Vyrábíme je pro vás v TRUHLÁŘSTVÍ ZIMA s.r.o. Nemyslíte tak jen na sebe, ale i na váš majetek. U nás se můžete spolehnout jedině na kvalitní výrobky. Nabízíme vám i spolehlivý servis. Vsaďte na naše mnohaleté zkušenosti, které máme s výrobou, prodejem ale i s montáží dveří a oken.
Nechte si vyrobit vchodové dveře na míru. Naše dveře plní zejména funkci bezpečností a to díky trojbodovým bezpečnostním závorám. Objednejte si i bezpečnostní kování HOPE. Mezi další důležité funkce dveří patří i vzhled a tepelně izolační vlastnosti. Věřte, že po montáži dveří budou tepelné ztráty obydlí minimální. Nechte si vyrobit dveře přesně podle vašich představ a myslete na své bezpečí.
Balkonové dveře vás přiblíží přírodě
V naší nabídce jsou i balkonové dveře. Ty mají zabudovanou kolejnici a jsou posuvné. Nechte si prosvětlit interiér, dopřejte si balkonové dveře, které pustí do bytu sluneční paprsky. Manipulace s balkonovými dveřmi je opravdu jednoduchá, přesvědčte se sami. Zvětšte si opticky prostor pomocí balkonových dveří od TRUHLÁŘSTVÍ ZIMA.
Vchodové dveře podle vašich představ Adresa : http://www.truhlarstvi-zima.cz/vchodove-dvere
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Vchodové dveře na míru, Balkonové dveře
Uloženo: 13.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde