Prodáváte nemovitost? Vyzkoušejte home s


Home staging je příprava nemovitosti na prodej nebo pronájem a její profesionální prezentace na realitním trhu. Tato oblast souvisí také s bytovým designem, ale nezaměřuje se tolik na zařízení vlastního bytu nebo firemních prostor. Cílem je spíše zvýšit atraktivitu nemovitosti pro co nejširší okruh zájemců o její prodej nebo pronájem. Na rozdíl od interiérového designu, který je zaměřen na vlastní domov nebo firemní prostory, Home staging se zaměřuje na nemovitosti určené k prodeji nebo pronájmu.

Home staging, kterou poskytuje například společnost Art&Building s.r.o., zahrnuje celou škálu přístupů. Znalecké oko zkušeného estéta odhalí a odstraní negativní elementy, které by zájemci bránili představit si, že právě zde bude bydlet. Často stačí jen drobné úpravy spočívající ve sladění barev, uspořádání nábytku a nastavení osvětlení. Může být ale zapotřebí i rozsáhlejší rekonstrukce.

Proč využít službu home staging? Vyplatí se investovat do rekonstrukce bytu, který prodávám?
Největší výhodou této služby je, že otevírá cestu k nemovitosti pro nové skupiny zákazníků. Majitel nebo správce nemovitosti získává díky rozšířenému poli poptávajících nájemníka nebo kupujícího v kratší době. Výsledkem je tedy úspora Vašeho času i peněz.

Kontaktujte nás pro více informací o přípravě Vaší nemovitosti.

Prodáváte nemovitost? Vyzkoušejte home s Adresa : http://www.artbuilding.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: home staging, bytový design, pronájem nemovitostí, příprava nemovitosti k pronáj
Uloženo: 08.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde