Dřevostavby, které ušetří vaší peněžence

Chcete bydlet v novém domě? Zkuste si pořídit jednu z pasivní dřevostavby, která není nikterak náročná na energetické výdaje. Poraďte se s odborníkem či specialistou na domy nízkoenergetické. Jedná se o hodně moderní domovy, které mají mnohem nižší energetické náklady na vytápění celého domu. Rozhodující je i rychlost, se kterou jsou tyto domy postaveny.

Jednou z firem, která se zabývá kompletní realizací nízkoenergetického domu, což zahrnuje nejen stavbu samotnou, ale i projekt dřevostavby, je Natur-House s. r. o., která vám postaví dům podle vašich představ. Velkou výhodou je možnost získání projektu a stavebního povolení zdarma. I změny v projektu, které mohou nastat, vám firma ráda zhotoví zdarma.

Projekty dřevostaveb tedy už máme. Pro inspiraci můžete dokonce navštívit i naší galerii, kde se sami můžete podívat na fotky domů, které firma Natur-House s. r. o. stavila. K prohlédnutí je vám zde k dispozici i celý průběh stavby. Firma Vám ráda postaví nejen rodinný dům, ale i třeba restauraci. Kvalita je u nás na prvním místě.

Ekologické domy přinášejí bonusyv podobě vysoké kvality a záruky 25 let, rychlost výstavby, která se pohybuje okolo 4 měsíců, dále individuální přístup, energetickou nenáročnost stavby, pevnou cenu, která se po podepsání smlouvy již nezmění, také nemusíte skládat předem žádnou zálohu a mnoho dalších výhod, které Vás zajisté nenechají chladnými.

Ani rekonstrukce dřevostaveb pro nás není žádný velký problém. I pokud stavba stojí a my jsme jí nestavěli, rádi vám s jejich přestavbou pomůžeme. Přestavíme pro vás nejen celé bytové jádro, ale třeba jen pouze koupelnu či jinou místnost vašeho domova.
Náš nový projekt zvaný „Nový život pro starou dřevostavbu“ ve spolupráci s firmou FERMACELL je zaměřen na kompletní rekonstrukci montovaných dřevěných domů.


Dřevostavby, které ušetří vaší peněžence Adresa : http://natur-house.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dřevostavby, galerie dřevostaveb, rekonstrukce dřevostaveb, projekty dřevostaveb
Uloženo: 28.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde