Pohled na revitalizované mobilní domy

Mobilní domy pro sezónní i celoroční bydlení.
S touto nabídkou přichází firma euromobilnidomy.cz . Určitě se nejedná o nováčka. Prodejem mobilních domů a chat se zabývá již mnoho let. Ovšem na český trh tato firma vstoupila letos, aby vám nabídla veškeré výhody spojené s mobilním bydlením.
V současnosti svou nabídku tato firma rozšířila o celoročně obyvatelné mobilní domy. Díky zvýšené poptávce po kvalitním a levném bydlení se zaměřila právě na prodej upravených mobilních domů k celoročnímu bydlení.
Co si ale představit pod pojmem „celoroční“? Klasický mobilní dům je situován do průměrného klimatu. Většinou má jednoduchá okna a zdi jsou směsicí speciálního plastu a dřeva, což neumožňuje bydlení v zimním období. Proto firma euromobilnidomy.cz poskytuje tzv. revitalizaci.
Revitalizovaný mobilní dům má potřebné tepelně-izolační vlastnosti. V zimě zamezí ztrátám drahocenného tepla a v létě výborně izoluje od všudypřítomného horka.
Mezi hlavní úkony revitalizace patří výměna jednoduchých oken za dvojitá, nebo ta se speciální mikro-izolací. Ta mimo jiné zabraňuje i tolik nechtěnému rosení oken, které dobře známe i z klasických domů či bytů.
Další z klíčových vlastností revitalizace je zajištění odpadů a přívodů vody před zamrzáním. Zde je použito speciální silnější izolace, popřípadě namontování vyhřívá spirály, která brání možnému zamrzání.
Okna i potrubí již zajištěna máme, ale další možnosti úniku tepla jsou přes samotné zdi mobilního domu. V současnosti je dbáno hlavně na bezpečnost, proto je při zateplení a izolaci využíváno samozhášecí polystyrénové izolace v kombinaci s vnější omítkou, nebo speciálním izolačním materiálem, který i přes svou relativně malou šířku poskytuje stejnou tepelnou ochranu jako masivní obvodové zdi rodinných domů.
Když máme mobilní dům již takto zajištěn před úniky tepla je podstatné zvolit i vytápění. Nejčastěji zde využíváme plynová kamna, nebo ústřední topení na tuhá paliva. Výjimkou nejsou ani krbová kamna, dotvářejí atmosféru a zároveň poskytují tolik žádané teplo.
V současnosti jsou mobilní domy čím dál častěji kupovány k celoročnímu bydlení. Proto, aby co nejvíce připomínaly rodinné domy, je možnost přistavění různých pergol, altánů, teras a zimních zahrad. Ale neobvyklá není ani výstavba sedlové střechy.
Mezi nesporné výhody mobilních domů patří především jejich mobilita, možnost bydlet okamžitě, bez nutnosti stavebního povolení, jejich kompletní vybavenost nábytkem a spotřebiči.
Z velké většiny klientů, kteří mobilní dům zakoupili se jedná především o starší páry, kteří svůj dům přenechali potomkům a na prostoru zahrady si nechali přivést mobilní dům.
Ještě před několika lety byly mobilní domy u nás spíše raritou. Koncept mobilních domů jako takových k nám zavítal ze západní Evropy a Spojených států, kde byly využívány především jako chaty.
Klasický mobilní domek má průměrnou rozlohu okolo 42m2, na výběr jsou samozřejmě menší i větší mobilheimy, které dokáží dosáhnout i rozměrů okolo 100m2. Běžně se skládají z jedné či více ložnic, koupelny se sprchovým koutem, kuchyně, která je kompletně vybavená spotřebiči a obývacím pokojem s masivní sedací soupravou.
Luxusnost a množství vybavení se samozřejmě dům od domu liším stejně, jako se liší i ceny jednotlivých modelů. Ty luxusnější mohou směle konkurovat i moderně vybaveným domům či bytům a jejich cenová relace je nesrovnatelně nižší.
Mobilní domek v základním provedení lze sehnat již za necelých 100.tisíc a za toto opravdu běžnou nemovitost neseženete.
Ale mobilní domy se neomezují pouze na to být alternativa bydlení. Hojně jsou využívány jako kanceláře, ubytovny, presentační prostory, nebo všude tam, kde z jakéhokoliv důvodu není možnost získání stavebního povolení.
Výhody a vyžití mobilních domů jsou opravdu veliké. Jestli-že toužíte po moderním bydlení, ale máte svůj finanční strop, je mobilní dům to pravé řešení pro vás.
Navštivte stránky euromobilnidomy.cz a vyberte si ze široké škály modelů svůj vysněný domek. Bydlete ještě dnes.

Pohled na revitalizované mobilní domy Adresa : http://www.euromobilnidomy.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: mobilní domy, celoroční mobilní domy, mobilní chaty, mobilheimy
Uloženo: 06.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde