DISCO DESIGNER

Firmu Disco Design Ltd. (bývalý název Pit Project Ltd. ) založil v roce 2000 Peter Yordanov, který je také po celou dobu ředitelem a designérem naší firmy. Dříve byl Peter známý DJ v Bulharsku a vlastně i celé evropě. V dobách,kdy cestoval po kontinentu si všiml skutečnosti, že design klubů ve kterých hrával byl mnohokrát chladný a neútulný. Měl spoustu nápadů a myšlenek týkajících se designu klubů a zpříjemnění prostředí pro návštěvníky.

S jeho mnohaletými zkušenostmi v oblasti tanečních klubů a diskoték,bohatou tvůrčí schopností a touhou po poznání vytvořil Peter jedinečnou strategii jeho firmy. Poté co vytvořil jedinečný, na míru šitý design pro více než sto klubů,které také sám zrekonstruoval, pocítil zvyšující se zájem o jeho služby ze strany potenciálních zákazníků.

Aby mohl na tento zájem reagovat,soustředil se na vytvoření nové řady artiklů - vzhledově atraktivních produktů pro použití v tanečních klubech a barech, velmi elegantních a vkusných – které byly registrovány – ale zároveň umožňující jednoduchou instalaci během několika dní samotnými zákazníky, obvykle vedenými elektrotechnikem. Ocenění ze strany zákazníků předčilo veškerá očekávání !

Nejlepším důkazem toho, jestli jsou jeho nápady úspěšné nebo ne jsou ohlasy našich zákazníků. Po renovaci za použití našich produktů se počet návštěvníků tanečních klubů vždy minimálně zdvojnásobil.Tak jako tak,co může být lepší pro majitele tanečního klubu?...pouze jistota nových inovativních produktů vyrobených disco designérem Peterem Yordanovem s příchodem Vaší další renovace.

Mezitím se stal Peter mezinárodně uznávaným designérem a výrobcem projektů tanečních klubů a produktů pro dekoraci diskoték, salonů, barů, klubů a dalších veřejných prostor. Naše firma vytvořila pobočky v Německu, Velké Británii a Spojených Státech.

Mezi naše zákazníky patří mimo jiné FUN PARC Trittau-Hamburg, Kamea Club Frankfurt/Oder, Wha Wha Lounge Melbourne, Da Da Discotheque – Barcelona, MCA Film Studio-Německo, Drei D – Medien Service – Berlin, Tsokkos Hotels Ltd – Kypr, Discotheque 10 Singen - Německo, SFINX bar Nightclub – Boogies Club Protaras – Kypr, BEDROCK Bar Puerto Banus – Španělsko, Discotheque PENTAGON Osnabruck-Německo, VIVA 2000 - Bulharsko a více než sto dalších Tanečních Klubů, Barů, Salonů a Restauací.

Díky konkurence schopným cenám(přímo z výrobní linky), mimořádné kvalitě a celosvětově nejlepšímu poměru cena-kvalita zásobujeme nadšence z celého světa.

Vítejte tedy na našich stránkách – najdete tady spoustu nápadů, které můžete použít v cestě za vašim úspěchem!

A neváhejte nás prosím kontaktovat – pošlete email, chatujte s náma když jsme online,nebo volejte HOT LINKU našeho Prodejního a Zákazického oddělení – postaráme se o vaše přání nejen v Anglickém jazyce, ale také v Němčině, Francouzštině,Španělštině a Ruštině.

DISCO DESIGNER Adresa : http://www.disco-designer.com
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dekor,design,LED panel,osvícení,nábytek,diskotéka,bar,klub,DJ,
Uloženo: 11.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde