Výhody výměny bytů

Pokukujete po jiném bydlení, ale všechno se vám zdá neúměrně drahé? Jedním z možných řešení je výměna vašeho bydlení za jiné. Byty v Brně se nejsnadněji mění přes realitní kanceláře. RK Jelínková zajišťuje výměny bytů již několik let a její hlavní oblast působení je Brno a okolí. Brno je velmi lukrativní oblast a v níž jsou reality denně poptávány.

Při výměně bytů odpadají zbytečná rizika, kdy kupující nebo prodávající mohl být v nevýhodě. Všichni účastníci výměny bytu mají stejné podmínky, a tudíž se všechna rizika výrazně snižují a dělí se mezi účastníky rovným dílem.

Zajímavostí, o které málokdo ví, je uspoření daňových nákladů spojených s prodejem nemovitosti. Ze zákona o dani z převodu jde při výměně bytu jen o jeden převod, takže se platí daň jen z dražší nemovitosti, což vám ušetří náklady. Naopak u koupě a prodeje reality vyvstávají nezanedbatelné náklady spojené se vzájemnými převody nemovitostí dvěma kupními smlouvami. Nepříjemností jsou pak i různé další správní poplatky, provize a daňové povinnosti při převodu nemovitostí, kterých vás výměna ušetří.

Co všechno se dá měnit?


•Byt za byt
•Dům za dům
•Byt za dům
•Byt za pozemek
•Dům za pozemek
•Pozemek za pozemek

Když nemáte nemovitost k výměně


Výměna je sice nejoptimálnější varianta, ale pokud nemáte k dispozici nemovitost na výměnu, je třeba se poohlédnout po realitách ke koupi nebo k pronájmu. RK Jelínková zajišťuje kompletní servis v oblasti realit v Brně a pomůže vám zprostředkovat nejen nákup nebo pronájem realit. Zajišťuje finanční poradenství, pojištění osob a nemovitostí i vypracování optimálního finančního plánu. Poskytuje i nezávazné konzultace a návrhy řešení Vašich problémů s realitami. Brno je plné realit a realitní kancelář Jelínková vám pomůže se v nich zorientovat a vybrat ten pravý byt nebo dům. Výměna, koupě nebo prodej bytu je pak hračka.

Výhody výměny bytů Adresa : http://rkjelinkova.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: výměna bytů, reality Brno, byty Brno, výměna bytů Brno, zprostředkování prodeje
Uloženo: 27.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde