Realitní kancelář Praha

Prodáváte nebo uvažujete o koupi nemovitosti v Praze a jejím okolí? Nejlepší radou pro vás je svěřit se některé renomované realitní kanceláři. V Praze mezi ně patří společnost s ručením omezeným Happy House Rentals, která má za sebou téměř 15 let úspěšných služeb v oboru realitních kanceláří. Její kvalitu a stabilitu otestovala poslední hospodářská krize.
Klienti sledují u realitní kanceláře nejen délku praxe, ale i šíři nabídky
Realitní kancelář Happy House Rentals disponuje v portfoliu více než 10 tisíci nemovitostmi připravenými k prodeji, dlouhodobému či krátkodobému pronájmu. Naší výhodou oproti jiným realitním kancelářím v Praze je, umístění našeho zastoupení na frekventovaném a přitom dobře přístupném místě v Jungmannově ulici, v tak zvaném Urbánkově domu.
Happy House Rentals zastupuje zkušený tým pracovníků
Realitní kancelář Happy House Rentals založila Blažena Polahárová, které v poskytování služeb často velice náročným zákazníkům pomáhá zkušený tým dvaceti specialistů potřebných k zajištění celé šíře činnosti úspěšné realitní kanceláře působící v Praze.
Kvalita, rychlost, servis
Zaměstnanci naší realitní kanceláře vystupují vždy profesionálně a příjemně a pohotově reagují na požadavky a vzniklé situace klientů, mezi kterými je řada cizinců. Nabídku realitní kanceláře týkající se prodeje či koupě lze vyhledat on-line na webových stránkách realitní kanceláře.
Happy House Rentals staví na realitě
Naše realitní kancelář věří, že většina zákazníků myslí ekonomicky a chce kupovat nebo investovat za ceny, jež jsou reálné. Proto provádíme analýzu aktuálních cenových hladin a trendů do budoucnosti a umíme výběr koupě bytu nebo rodinného domu zacílit na kvalitní a ekonomické nabídky.


Realitní kancelář Praha Adresa : http://www.happyhouserentals.com/cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: realitní kanceláře praha, realitní kancelář praha, realitní kancelář
Uloženo: 07.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde