ABC security - řešení finančních úniků

Nový informační a prodejní web týkající se oblasti elektro-slaboproudých systémů www.abcsecurity.cz spustila Kamila Dvořáková-Bezpečnostní technologie. Portál je e-shopem a katalogem produktů, jehož hlavním cílem je poskytnout zákazníkům informace o nabízených produktech v oboru elektronického zabezpečení objektů a kamerových systémů.
Uživatelé tak mohou na těchto webových stránkách nalézt veškeré aktuální informace týkající se nových technologií drátového (Prosys) i bezdrátového zabezpečení(Agility, Wisdom) od firem RISCO group, analogových i dig. a IP kamer Panasonic, Merit Lilin vč. záznamových zařízení atp. Součástí e-shopu je také nabídka zdrojů, audio-video modulátorů, GSM komunikátorů.

www.abcsecurity.cz jsou stránky, které nabízejí kromě dodávky produktů i jejich instalaci, kompletní návrh, záruční i pozáruční servis a v neposlední řadě technickou podporu, která je u nás na rozdíl od jiných e-shopů naprostou samozřejmostí. Tým pracovníků má mnohaleté zkušenosti v oboru a každoročně se znovu školí v nových technologiích.

Nejpodstatnější částí nabídky webu je zpracování podkladů pro výběrová řízení v oblasti CCTV a EZS. Tým ABC security má téměř dvacetileté zkušenosti na poli zabezpečení objektů a firma je schopna zajistit kompletní výběrové řízení v této oblasti od prohlídky na místě, navržení technologie, zakreslení, vypracování celkové studie. Tato činnost skýtá velké možnosti úspor nejen pro soukromé investory ale zejména pro úřady, divadla a všechny subjekty, kterých se týká povinnost výběrová řízení vypisovat. Zpracováním konkrétní studie
je možné zamezit finančním únikům ve státním sektoru a to je v dnešní době úspor velkým přínosem. Další předností specialistů pod vedením Kamily Dvořákové je následné vyhodnocení výběrového řízení po technické stránce a upozornění na slabá místa jednotlivých nabídek. Tzn. nadhodnocení ceny systémů nebo montáže, nedodržení požadované kvality, případně vyřazení nabídky, která nesplňuje technické požadavky systémů CCTV a EZS. Dobrou referencí mohou být již realizované projekty pro Národní divadlo, Město Jílové u Děčína a další.

Kamila Dvořáková - Bezpečnostní technologie -se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Ač jako firma na trhu poměrně noví, tým má mnohaletou praxi v oboru od montáží, přes cenové nabídky až po celkové zpracování výběrového řízení v oblasti EZS, CCTV, domácích telefonů i strukturované kabeláže. Předností firmy je kvalitní technická podpora, kterou technici poskytují samozřejmě po telefonu i v místě instalace. Oproti jiným pouze „e-shopovým“ firmám Vás srozumitelně zasvětí do problému a i po telefonu poradí. Podrobně provede zákazníka problematikou zabezpečení jeho objektu (rodinné domy, byty, kanceláře, obchodní prostory atd. ), koncepcí kamerového systému nebo domácího telefonu od samého počátku. Návrh vhodného řešení je samozřejmostí, stejně jako srozumitelné vysvětlení funkčnosti systému, instalace a následné zaškolení jeho obsluhy.

Autor:

Kamila Dvořáková
Kamprorady@centrum.cz
Tel.: 605 190 315

ABC security - řešení finančních úniků Adresa : http://www.abcsecurity.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: ABCsecurity, Risco group, bezpečnostní technologie, kamprorady
Uloženo: 31.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde