Vytápějte úsporněji s kotli Rojek

Za vytápění a ohřev vody každoročně utratí většina domácností obrovské sumy peněz. Patříte i vy mezi ně? Pak by právě vám chtěla naše společnost Centrum nářadí s.r.o., nabídnout velice efektivní a úsporné řešení vytápění domu.
Naše kotle Rojek můžete naplnit různými druhy paliv, jako je například uhlí, dřevo nebo brikety. Jednoduše si poradí také s rostlinnými, dřevěnými, a slaměnými paletami, obilím, hoblinami nebo štěpkou. Zkrátka a dobře vám naše kotle dají možnost naprosto volného výběru používaného paliva, a zajistí spolehlivě teplo pro celou vaši domácnost.
Pokud se rozhodnete pro tradiční kotle Rojek, pak vás příjemně potěší velmi dlouhá záruka, která byla stanovena dlouhých 6 let. To ovšem není všechno. K tomu všemu navíc máte možnost získat finanční dotaci na nákup tohoto kotle za šetrnost k životnímu prostředí, pokud se zavážete k ekologickému topení, ke kterému jsou přesně tyto kotle určeny.
Nenabízíme ovšem pouze prodej kotlů Rojek. V naší nabídce je i zajištění montáže a kompletních rozvodů ústředního topení a to ve všech materiálech.

Vytápějte úsporněji s kotli Rojek Adresa : http://www.kotle-natuhapaliva.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Prodej kotlů, Kotle Rojek
Uloženo: 08.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde