Gabiony jsou moderní variantou zdí

Když uvažujete o vhodném oddělení výškových stupňů na zahradě, zkuste přemýšlet o gabionech. Gabiony jsou atraktivní stavební prvky z drátu a kamene, které je možné díky jejich pevnosti a přírodnímu vzhledu používat k mnoha účelům.

Nejčastěji jsou gabiony používány k vytvoření zdi, která zpevňuje svah či odděluje dvě rozdílné výškové nebo funkční úrovně zahrady. Díky robustní konstrukci se nemusíte obávat, že by gabiony nebyly schopné odolávat vysokým tlakům zeminy, které na ně mohou působit. Veškeré konstrukce gabionových zdí jsou totiž pečlivě propočítávány, takže nehrozí nebezpečí deformace gabionu či dokonce sesuvu půdy.

K tomu, aby gabiony mohly dobře plnit svou funkci, je zapotřebí, aby při jejich návrhu a výstavbě bylo postupováno s náležitou péčí. Důležití je tedy si tedy místo pro stavbu dobře připravit, což většinou znamená vybetonování pevných základů. Díky nim je možné postavit na sebe několik vrstev gabionů, které plné váží až 700 kilogramů.

Gabiony a gabionové zdi navrhuje a staví HORKA stavební. Díky profesionálnímu přístupu budete mít na svém pozemku kvalitní stavbu, jejíž životnost je možné s jistotou počítat na desítky let. Gabiony a gabionové koše lze koupit i jako samostatný produkt v případě, že si chcete gabionovou zeď stavět sami.
Gabiony jsou moderní variantou zdí Adresa : http://www.horka-stavebni.cz/stavebni-cinnost/gabiony-operne-zdi
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: gabion, gabiony, gabionové zdi, horka stavební
Uloženo: 07.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde