Proč se vyplatí čistička odpadních vod

Rekonstruujete dům, chatu nebo jiný objekt? Nevíte, co udělat s odpadní vodou? Máme pro vás snadné a ekologické řešení. Jsou to čističky odpadních vod. Pomohou vám ušetřit peníze a budete mít dobrý pocit, že i příroda je na tom lépe.
Naše čističky odpadních vod slouží k mechanickému a biologickému čištění odpadních splaškových vod. A co vás čeká, pokud si čističku zakoupíte? Získáte kvalitní vyčištěnou vodu a minimální množství stabilizovaného kalu. Další výhodou je, že čističku můžete umístit do bezprostřední blízkosti objektu.
Rozhodli jste se pro čističku? Pak vám rádi pomůžeme s jejím výběrem a následnou instalací. Poradíme vám také, jaké jsou výhody využití dešťové vody. Opět tak ušetříte a budete šetrní k přírodě.
A jaké jsou výhody čističky odpadních vod? Jedná se o vysokou účinnost čištění, bezpečný a tichý provoz, minimální nároky na obsluhu a údržbu, nenáročné stavební úpravy, možnost osazení v blízkosti zdroje znečištění, nízké provozní náklady a možnost využití vyčištěné vody k závlahám.
Při umístění je potřeba myslet na to, že zakrytí musí umožnit snadný přístup obsluhy. V naší nabídce najdete také plastové jímky.

Proč se vyplatí čistička odpadních vod Adresa : http://www.ekocis.cz/destovy-program
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Čističky odpadních vod - ČOV, Využití dešťové vody, Plastové jímky
Uloženo: 03.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde