Lešení z prvotřídních materiálů

Pokud stavíte či rekonstruujete a hledáte zkušené, spolehlivé pomocníky, kteří se nebojí pracovat ve výškách, pak jste tu naprosto správně. Hlavní oblastí našeho podnikání je prodej lešení a tudíž se na nás i naše výrobky můžete zaručeně spolehnout. Zapomeňte na pochybné podnikatele a svěřte se nám do péče. Za řadu let, kterou již fungujeme, jsme získali praxi a mnoho zkušeností.
V naší nabídce naleznete výsuvné, šikmé, žebříkové a sloupové výtahy nebo třeba lešenářské vrátky a spoustu dalších vymožeností a pomocníků pro práci na stavbě. Snad do všech stavařských prací se hodí naše elektrické vrátky s nosností 60kg a rychlostí zdvihu 23-69 metr/minuta. Dopravní výška 40/76 metrů jistě nepotřebuje další komentář. Pořiďte si tuto vychytávku a v žádném případě nebudete litovat.
To stále není vše, co vám můžeme nabídnout. Nabídka je mnohem širší. Naprostou samozřejmostí je půjčovna a servis, které jsou vám vždy k dispozici. Vyberte si z naší nabídky, přesvědčte se sami a navštivte naše stránky.

Lešení z prvotřídních materiálů Adresa : http://www.kos-kv.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Prodej lešení, Elektrické vrátky
Uloženo: 03.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde