Dětský nábytek Jiroušek

Firma Nábytek Jiroušek vyrábí již od roku 1991 dětský a studentský nábytek. Specializujeme se také na výrobu dětského nábytku pro mateřské školy a školy. Námi nabízený dětský nábytek je kladně hodnocen jak laickou tak odbornou veřejností.

Dětský nábytek - zahraniční trh



V současné době vyrábíme dětský nábytek v sériové výrobě. Soustředíme se na nábytek pro mateřské školy. Kromě domácího trhu směřujeme i na trh zahraniční a to hlavně do Německa. V současnosti přestavuje vývoz takřka 60% obratu firmy.

Dětský nábytek - technologie výroby



V počátcích podnikání se provozovna nacházela v obci Zlatá. V roce 2006 byla výroba z důvodu větší kapacity přesunuta do nové haly v Říčanech. Nové výrobní prostory jsou vybaveny nejnovější obráběcí CNC technologií. Podnik je tak na stejné technologické úrovni jako jeho evropští konkurenti. Jaký dětský nábytek vyrábíme je založeno na potřebách zákazníků. Poskytujeme výběr z velmi širokého sortimentu vlastních výrobků.

Dětský nábytek - materiály



Vyráběný dětský nábytek a ostatní sortiment je opatřen od roku 2007 ochrannou známkou. Dětský nábytek vyrábíme čistě jen z kvalitních a atestovaných materiálů od prověřených dodavatelů. Kvalitní materiál zajišťuje dlouhodobou životnost našich výrobků.

Dětský nábytek - sortiment



Nabízíme veškeré vybavení do dětského pokoje. Zákazníci mohou vybírat velké nabídky dětského nábytku a libovolně jej kombinovat podle vlastní fantazie a postavit tak originální dětský pokoj. Kromě dětských skříní, dětských postelí, stolů nabízíme velké množství designových doplňků pro výzdobu dětských pokojů.
Dětský nábytek Jiroušek Adresa : http://detsky-nabytek-jirousek.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dětský nábytek, dětský pokoj, jiroušek, dětské židle, dětské skříně
Uloženo: 01.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde