Pevné a flexibilní montované haly

Super rychlé dodání montovaných hal garantuje společnost MONT-KOVO spol. s.r.o., která nabízí nejekonomičtější řešení. Vyrábí jednotlivé díly v obrovském halovém prostoru v Hulíně a následně provádí celkovou kompletaci montovaných hal přímo na místě určení v rámci celé ČR. Zpravidla nejenom dodává, ale i montuje haly s rozsáhlou možností využití. Specializuje se jak na montované haly, tak i na ocelové konstrukce, špičkové rámy na solární panely a přístřešky s ocelovou nosnou konstrukcí včetně opláštění. Provádí řadu doplňkových činností, jako je výroba a montáž garáží, vrat a dveří dle požadavků zákazníka, kromě toho se orientuje také na zhotovení pevné konstrukce, jež udrží reklamní tabule a billboardy. Taktéž se zabývá zakázkovou výrobou mříží, schodišť v ocelovém provedení, masivní konstrukce teras či ocelových polotovarů. V neposlední řadě se zaměřuje také na svářečské, natěračské a výškové práce.
Na stránkách společnosti MONT-KOVO spol. s.r.o. naleznete ucelenou nabídku montovaných hal, které jsou rozděleny do dvou základních kategorií a to na rámové a obloukové haly, které se dají různě kombinovat s hliníkovými okny, ocelovými dveřmi a sekčními vraty. Nebo se mohou vybavit plastovými okny a dveřmi, nebo rolovacími vraty. Dané montované haly jsou dodávány v zateplené i nezateplené variantě.
Mimo jiné zde naleznete podrobné informace týkající se projekce a výroby ocelových konstrukcí, typů opláštění a různých druhů obloukových konstrukcí. Samozřejmostí jsou i ukázky zrealizovaných montovaných hal. Shlédnout můžete ukončené projekty montovaných objektů do 12 m šířky (výrobní haly, administrativní budovy, sklady, garáže, chladírny), montované haly 12-20 m šířky (prodejní prostory, zateplené haly, autoopravny s administrativou) a haly nad 20 m šířky (výrobní dvoulodní haly, víceúčelové sportovní budovy, zateplené prodejny).

Pevné a flexibilní montované haly Adresa : http://www.montkovo.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: montované haly, ocelové haly, ocelové konstrukce, haly
Uloženo: 23.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde