Bydlení z USA u nás? Je levné

Chata nebo domek? Je to otázka financí.
Marvel - mobilní domy přichází s levnou variantou splnění snů mnoho zákazníků, kteří touží po řešení rekreačního či celoročního bydlení.
Je jím netradiční bydlení z USA, které se čím dál více objevuje i u nás. Proč?
Hlavní předností je cenová dostupnost, bez nutnosti stavebního povolení. Po výběru stojí mobilní dům prakticky okamžitě. Doprava mobilního domu je realizována firmou Marvel a to zdarma po celé České a Slovenské republice.
Sortiment ze kterého lze vybírat je ke shlédnutí na stánkách www.marvel-mobilnidomy.cz
Firma má však i dvě předváděcí centra a to v Rožnově pod Radhoštěm a Sadové u Hradce Králové, kde si zákazník může vybraný mobilní dům tzv. „osahat“
V případě, že nenalezne mobilní dům dle svých představ, sdělí své požadavky a firma Marvel mu dodá buďto nový nebo použitý mobilní dům „na míru“

Nyní se podívejme na kategorie, které firma Marvel nabízí
Na výběr máme 3 kategorie, které jsou ještě navíc pro snazší orientaci značeny počtem hvězdiček od jedné do pěti, stejně jako je tomu např. u hotelů, kdy jedna hvězdička znamená nejnižší kvalitu a pět hvězdiček tu nejvyšší, samozřejmě v dané kategorii.
Ovšem z hodnocení zákazníků vyplývá, že každý z nabízených mobilních domů má své přednosti a výhody. Z tohoto důvodu lze brát hodnocení pouze jako orientační, nikoli směrodatné.
První kategorii představuje série Marvel economy: jedná se o nejlevnější mobilní domy u nichž je splněno jedno nebo více z uvedených kritérií. Jsou opotřebované, nebo částečně poškozené, ovšem pro šikovného kutila není problém drobnosti opravit. Délka bývá zpravidla 5-8 m, šířka 3 m. Uvnitř nalezneme 1-2 ložnice s pohodlím pro 2-4 osoby, vybavení je pouze základní, při čemž cena odpovídá stáří.
Další tentokráte střední kategorii prezentuje série Marvel optimal: charakterizovat by se dala jako velmi dobrá kvalita za rozumnou cenu. Tyto domky jsou bez poškození a velmi zachovalé. Délka bývá v rozmezí 8-11 m, šířka 3 m, uvnitř jsou 2-3 ložnice s pohodlím pro 6-8 osob. Co do výbavy, naleznete zde nadstandard v moderním provedení.
A konečně třetí a nejvyšší kategorie se prezentuje Marvel luxus: jak již samotný název napovídá, jedná se o nejluxusnější a samozřejmě nejdražší variantu, která ovšem nabízí maximum. Délka 10-15 m, šířka 3-5 m s tvarem situovaným do písmene L nebo U. Kvalitu a soukromí nabízí 3-4 ložnice až pro 12 osob. V luxusním stylu se táhne i interiér a nadstandardní vybavení moderní technikou.

Mobilní domy lze opravdu využívat celoročně, jedná se o tzv. revitalizaci, která zahrnuje kompletní zateplení interiéru, výměnu stávajících oken a dveří za vakuová 5-ti komorová.
Instalace krbových kamen na pevná paliva, klimatizace či tepelného čerpadla, zhotovení krovu pergoly, terasy aj. Vše dle přání zákazníka.

Marvel - mobilní domy jsou kvalitní, levné a rychlé řešení pro rekreaci i celoroční bydlení.

Bydlení z USA u nás? Je levné Adresa : http://www.marvel-mobilnidomy.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: mobilní domy, mobilheimy, marvel
Uloženo: 13.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde