Dřevo v koupelnách

Říkáte si dřevo a koupelna? To nejde moc dohromady, v koupelně je přece vlhko a dřevo je na vodu velmi citlivé. Nyní lze díky přelomové technologii používané na úpravu povrchu dřeva pokládat dřevěné podlahy i v koupelnách. Můžete si ale dopřát i dřevěnou vanu, dřevěné umyvadlo nebo koupelnový nábytek, který vydrží i pro další generace, s propracovaným líbivým designem a nadstandardní kvalitou. No prostě luxus!
Představte si ten pocit, kdy se jdete koupat, vstoupíte do koupelny, podlaha nestudí, pocítíte příjemný dotek dřeva. Lehnete si do dřevěné vany a můžete tak mít kus přírody přímo ve vaší koupelně. Dřevo bylo vždy hojně využíváno ve všech interiérech, v mnoha kombinacích a variacích a nyní je možné díky nejmodernějším technologiím rozšířit možnosti použití dřeva také na koupelny a to Vám umožňuje zažít ten hřejivý pocit z dotyku dřeva.
Dopřejte potěšení svým smyslům a nechte se unést krásou atraktivních dřevěných van a dřevěných umyvadel, která jsou díky svému nadčasovému designu, funkčnosti a technologické dokonalosti designerskými skvosty, které se stanou klenotem vaší koupelně. S dřevěnou vanou či umyvadlem získá vaše koupelna nadčasový vzhled a bude na vás působit příjemným teplým dojmem. Díky výběru těch nejkvalitnějších materiálů, ruční výrobě a odbornému zpracování můžete mít i vy koupelnu svých snů, která nezestárne.
Objednejte si luxusní dřevěnou vanu, umyvadlo na míru nebo jen krásný dřevěný doplněk do koupelny a můžete se potom spolehnout na zcela individuální přístup k vašemu interiéru. Láska k dřevu, nápaditost a novátorský přístup k řešení konkrétních požadavků vám zaručí nadstandardní výsledek. Na výrobu dřevěných van, umyvadel a koupelnového nábytku je použito kvalitní masivní tvrdé dřevo, většinou americký ořech, který při dodržení doporučení výrobce na užívání zaručuje životnost minimálně 10 let. Přijďte i vy do Centra Dřevěných podlah a vneste do vaší koupelny kus přírody, který vás příjemně naladí a dodá vašemu interiéru novou energii.

Dřevo v koupelnách Adresa : http://www.cdp-praha.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dřevěná podlaha, dřevěné podlahy, dřevo, laminát, podlahy, kritina, kritiny, mas
Uloženo: 07.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde