Originální hotelový nábytek

Pokud chcete být opravdovým a prosperujícím hoteliérem musíte mít také pohodlný, netradiční a zajímavý interiér, který si každý Váš zákazník zapamatuje a rád se k vám bude vracet. Originálně a na míru vyrobený nábytek pro recepci s pohlednou recepční je zárukou dobrého prvního dojmu. Kvalitní vybavení hotelových pokojů by mělo být prvořadým cílem všech provozovatelů hotelu. Každý kdo se v hotelu ubytuje, očekává, že jeho pokoj bude mít interiér zařízen podle určitého standardu. To znamená, že bude patřičně osvětlen, bude disponovat kvalitním lůžkem, konferenčním stolkem, nábytkem pro uložení osobních věcí a bude vkusně dekorován. Tohle vše a mnohem více nabízí nábytkářská výroba vBlansku. Originální a vkusně vyrobeny nábytek udělá každý hotel zajímavým, žádaným a dobře prosperujícím, což je cílem každého provozovatele hotelu.

Společnost LINEA BLANSKO je stolařské výrobní družstvo, které se specializuje na výrobu bytového nábytku, vybavení pro hotely, restaurace, penziony, lékárny, nemocnice, prodejny, supermarkety, kanceláře a výrobu atypického nábytku. Historie této firmy, která je členem asociace českých nábytkářů, sahá až do 50. let minulého století. Družstvo disponuje kompletním technologickým zázemím pro výrobu netradičního nábytku a vybavení interiérů. LINEA BLANSKO nabízí svým zákazníkům originální design, odborný přístup a poradenství, velký výběr kvalitních materiálů určených pro hotelový provoz a vybavení interiérů na klíč (tzv. FULL SERVICE.). Tento kompletní servis pro hotely nabízí:
zajištění architekta pro originální návrh interiéru
zaměření objektu a zpracování výrobních procesů
výrobu interiéru podle technické dokumentace
dodávku osvětlení, ložního prádla, matrací, sedacího nábytku a hotelových doplňků
dopravu na místo určení
odbornou montáž
technický dozor při montáži a koordinaci s ostatními řemesly
O kvalitě výroby nábytku v Blansku vypovídá dlouholetá tradice, zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků. Svým výjimečným designem a interiérem se prezentuje řada hotelů, o jejichž interiér se postaralo právě toto stolařské družstvo. Práci zručných řemeslníků je možno shlédnout v mnoha hotelech, např. Hotel Bohemia, Hotel Macocha a Hotel Panorama. Zajímavým interiérem se pyšní i řada kaváren a barů. Zajímavou podobu a moderní design můžete vidět v kavárnách Kotva či White House, velmi působivě je řešen např. Coco Cafe Disco bar v Praze.
Originální hotelový nábytek Adresa : http://www.linea-blansko.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: hotelové vybavení, hotelový nábytek, penziony, restaurace, atypický interiér, vy
Uloženo: 15.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde