eShop s izolačními a sanačními materiály

Pod třemi písmenky MEM se ukrývá německá značka, zabývající se po více než 3 desetiletí vývojem a výrobou kvalitních materiálů stavební chemie pro oblast DIY aneb „udělej si sám“.

Sortiment je uzpůsoben řešení běžných problémů vyskytujících se při rekonstrukčních pracích i při novostavbách, jako jsou stavební izolace proti vodě, sanace vlhkého zdiva, odstraňování plísní v domácnostech, rozličná lepení a utěsňování spár i čistící a impregnační přípravky. Z uvedeného vyplývá i motto značky: MEM Bauchemie lepí – těsní – ošetřuje

V bohaté nabídce sortimentu jsou zastoupeny i nejnovější technologie a vývojové směry, jako je např. nabídka univerzální izolace MEM WATER STOP, pružného lepidla MEM POWER GUM a trvale elastického těsnicího tmel MEM POWER FUGE, kdy všechny tyto tři výrobky jsou vyrobeny na bázi technologie SMP. Hlavní předností této technologie je především velmi dobrá přilnavost k téměř jakémukoliv materiálu, zpracovávání pachově neutrálních výrobků, nepatrné smrštění během zrání výrobku, přetíratelnost a především přilnavost i na vlhké podklady, která umožňuje i kontakt výrobku v čerstvém stavu např. s dešťovými srážkami, které nezpůsobí smytí výrobku z místa, kam byl aplikován.

Úspěšná výrobní a obchodní strategie se soustředí na ekologické a k životnímu prostředí šetrné typy výrobků. Inovativnost, spolehlivost, snadné zpracování a orientace na budoucnost jsou hlavními směry značky MEM Bauchemie, které spolu se širokou paletou navzájem sladěných výrobků zabezpečují úspěch při realizacích Vašich stavebních prací.

Na stránkách internetového obchodu www.izolace-snadno.cz naleznete stále se rozšiřující nabídku výrobků, včetně pracovních postupů, video ukázek jejich použití, bohatě popsaných projektů i odpovědí na nejčastější dotazy zákazníků a návštěvníků stránek.

eShop s izolačními a sanačními materiály Adresa : http://www.izolace-snadno.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: izolace, sanace vlhkého zdiva, sanace, mem, mem bauchemie, vysušování
Uloženo: 06.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde