Kvalitní sanace zdiva injektáží, aktivní

Zbavte se nežádoucí vlhkosti vašeho zdiva jednou provždy. Přestože je vlhké zdivo velkým problémem řady starších domů a bytů, existují účinné metody, které dokážou zajistit efektivní sanaci zdiva. Pro řešení problémů s vlhkostí můžete využít metodu aktivní elektroosmózy. Na vlhkost zaručeně platí také injektáž zdiva nebo podřez diamantovým lanem.

Nechte si poradit od odborníka! Společnost Weton se specializuje na služby sanace zdiva. Při své práci využívá nejmodernějších technologií, které jsou praxí ozkoušené a poskytují vynikající výsledky při boji s vlhkostí vašeho domu. Mezi tyto moderní technologie patří právě i elektroosmóza, podřezávání diamantovým lanem nebo injektáž. Podívejme se níže na jednotlivé metody.

Aktivní elektroosmóza

Jedná se o technologii elektrofyzikálního vysoušení zdiva. Elektromagnetické pole působí na pohyb kapalných částic. Ve stejnosměrném el. poli se ionty „vydávají“ směrem k elektrodě, která má opozitní náboj. Elektroosmóza zajišťuje utlumení síly kapilární vzlínavosti zemní vlhkosti. Elektroosmóza však není vhodným nástrojem pro řešení průsaku tlakovou vodou.

Vysoušení zdiva pomocí aktivní elektroosmózy není závislé na stavebních úpravách – nenarušíte statiku. Elektroosmóza se hodí pro různé tloušťky zdí, neporuší vnější vzhled. Vysoušení za pomoci elektroosmózy je rychlé a cenově přijatelné, navíc je odvlhčení prováděno pro celý komplex stavby.

Injektáž

Injektáž je možné využít při sanaci vlhkosti ve veškerých typech zdiva. Injektáž je založena na cíleném dosažení vnitřní odpudivosti nebo alespoň zúžení či vyplnění pórů vlhkého zdiva do té míry, že je zamezeno pronikání zemní vlhkosti.

Injektáž dokáže nahradit vodorovnou izolaci. Výhodou je, že injektáž je nenáročná, rychlá a bez razantních zásahů (není nutno podřezávat apod.).

Podřezání diamantovým lanem

Metoda je založena na předem předvrtaných dírách ve vlhkém zdivu, do kterých se aplikuje diamantové řezací lano, které zajistí prořezání zdiva. Do vzniklého prostoru se následně aplikuje izolační materiál.

Kvalitní sanace zdiva injektáží, aktivní Adresa : http://www.weton.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: sanace zdiva, sanace vlhkého zdiva, vlhké zdivo, elektroosmóza, podřez diamantov
Uloženo: 26.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde