Vodovodní baterie

Chcete novou koupelnu a toužíte po moderním vzhledu. Tak proč nezměnit vzhled u předmětů každodenního užívání jako jsou koupelnové armatury, které jsou součástí každé koupelny. Někdy stačí málo a koupelna se promění díky jednoduché linii hranatých tvarů takřka k nepoznání. Zkuste použít nové předměty každodenního užívání jakými jsou vodovodní armatury, které šetří peníze a ještě ochrání vaše děti před opařením horkou vodou.

Koupelnové baterie jsou nedílnou součástí výbavy každé koupelny. Pokud uvažujete o tom, jak si vyšperkovat koupelnu, tak právě vodovodní baterie nabízejí zajímavou možnost, kterak s minimem prostředků a námahy dosáhnout požadovaného designového efektu.

Co si můžete přát?
Ekonomický provoz, který reguluje průtok vody vodovodní baterií pomocí velmi jednoduchých omezovačů. Výsledkem je až 40 % úspora vody. Pojistky proti opaření a tedy proti přetočení páky do polohy, kdy teče jen horká voda. Takovou funkci ocení rodiny s dětmi a tyto baterie nazýváme TERMOSTATICKÉ , kde teplota tekoucí vody se dá pevně nastavit.
Vodovodní baterie Adresa : http://www.baterie-vodovodni.com/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: vodovodní baterie, bidet, elektronický bidet, vybavení domácnosti,vazačka armatu
Uloženo: 10.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde