Alarm do domu

ALARM PEZA Vám profesionálně nainstaluje zabezpečovací nebo kamerový systém do domu, bytu,
kanceláře,prodejny, dílny, skladu, pozemku.Detektory zabezpečovacího systému hlídají otevření dveří, oken, rozbití skla, pohyb, požár, únik plynu, nebo vody, pohyb na pozemku.
Hlášení o alarmu vyhodnocuje ústředna EZS, která rozhoduje o vyhlášení poplachu. Při alarmu jsou spuštěny sirény a GSM komunikátor předá zprávu na nastavené telefony nebo hlídací agenturu. .Instalujeme komponenty od výrobců Paradox, DSC, Jablotron - záruka 5 let.
Kamerové systémy CCTV tvoří jednu z nejdynamičtěji se rozvíjejících komodit firmy Alarm PEZA, která je zaměřena především na ochranu osob, majetku a monitorování různých procesů.Kamerový systém neslouží pouze jako pasivní prvek pro odrazení pachatelů z možné trestné činnosti, a le i jako aktivní prvek zabezpečovacího systému. Záznamy z těchto systémů lze použít jako důkazní materiál v případném trestním řízení při neoprávněném vniknutí na pozemek, nebo do objektu. Díky dálkovému přístupu přes internet můžete být tzv. v obraze “on-line”, nebo pomocí kamery GSM, můžete být informování o neoprávněném pohybu na vašem pozemku nebo objektu zasláním fotky, nebo videa na mobilní telefon


Alarm do domu Adresa : http://www.alarmpeza.com
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: alarm, zabezpečovací, kamerový, ezs, požární, zabezpečení, servis
Uloženo: 04.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde