Plynové grily

Grilování se stalo jednou z nejoblíbenějších činností v letních měsících na zahradách. Spojení dobrého jídla, pití a dobrých přátel, vytváří nezapomenutelnou atmosféru při grilování. Na grilování máme v současné době široký výběr různých typů grilů. Stále více populární se stávají grily plynové. Plynové grily jsou bezpečné, příprava pokrmů je rychlá a zdravá a ovládání je poměrně snadné.

Před tím, než si půjdete pořídit nový plynový gril, měli byste si stanovit cenové rozpětí v jakém jste ochotni si plynový gril koupit. Výběru byste měli věnovat více času a navštívit specializovaný obchod, kde vám poradí odborníci. Plynové grily nejsou totiž levná záležitost.

Jak grilovat na plynovém grilu


Plynové grily disponují hořáky, které rovnoměrně ohřívají celou grilovací plochu. Počet hořáků je závislý na velikosti grilu. Pokrmy jsou tak rovnoměrně grilovány. Během okamžiku si tak můžete ugrilovat Vaše oblíbené maso nebo jiné pochoutky. Ovládání je snadné a rychlé a během chvíle to zvládne každý.

Příslušenství k plynovému grilu


Příslušenství k plynovým grilům bývá stejné jako ke grilům ostatním. Pro obracení grilovaného masa můžeme použít klasickou špachtli. Je dobré pořídit si jí dlouhou rukojetí, aby jste se nespálily při otáčení masa v zadních místech grilu. Existuje také speciální špachtle na ryby. Je tenčí a lépe se s ní manipuluje. Na klobásy, nebo párečky jsou vhodné kleštičky. Použít můžeme také grilovací vidličku, ale propichováním masa ztrácime jeho šťavnatost.

Čištění plynového grilu


Plynové grily se poměrně snadno čistí a udržují. Grilovací rošty jsou buď nerezové, nebo pokyrty vysokoteplotním smaltem. K odstranění nečistot můžeme použít kartáč, kterým obrousíme hlavní připáleniny a omastek. Dále použijeme speciální přípravky k dočištění a zbavení se mastnoty na grilu. Čistit gril je vhodné po každém použití, aby se nečistoty zbytečně nedržely a při dalším grilování nepřipalovaly.

Pokud potřebujete poradit s výběrem plynového grilu, obraťte se na specialisty. Navštivte naše grilcentrum, kde Vám zodpovíme všechny dotazy. Plynové grily můžete vybírat na našem specializovaném webu www.highlife.cz
Plynové grily Adresa : http://www.highlife.cz/zahradni-grily-plynove/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: gril, elektrické grily, plynové grily
Uloženo: 14.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde