Chcete dobře investovat? Kupte dům v USA

Peníze v bance, strach z krize, inflace…Drtivá většina z nás to zná. Také přemýšlíte, co s těžce vydělanými penězi, aniž by ztratily hodnotu? Penzijní pojištění? Spoření? Ani náhodou! Tak kam? Tuto otázku jsem si položil při denním poslouchání zpráv z našich televizí a jejich katastrofických předpovědí ohledně financí.

Nejdříve mě samozřejmě napadlo, že si koupím něco pro sebe, nové auto, novou elektroniku – tak jako soused, má novou “Oktávku.“ Ale potom zvítězilo mé druhé já a rozhodl jsem se investovat do nějaké nemovitosti. Proč zrovna do nemovitosti?

Momentálně jsou ceny nejnižší, investicí do nemovitosti vhodně uložím své peníze a hlavně nastává oživení trhu a ceny budou stoupat = je nejvyšší čas!

Surfoval jsem po internetu, když jsem objevil web nemovistostivUSA.cz. Trefa! Ještě před pár lety bylo pořízení nemovitosti v USA pro běžného českého občana spíše fikcí, ale po krizi a pádu cen se to může stát realitou! Momentálně je v USA cena nemovitostí na samotném dně, a když mi v hlavně začala pracovat kalkulačka, dospěl jsem k jasnému závěru.

Koupím si nemovitost v Americe…Proč tak daleko? Ceny krásných domků v USA se dají srovnat s cenami bytů u nás, v ČR, v Praze. V létě strávím dovolenou ve svém domku třeba na Floridě a po zbytek roku jej mohu pronajímat – ještě na tom vydělám!

Moje myšlenka mě přesvědčila, byla to zajímavá investice. Vše jsem si na papíře spočítal. Nabídky krásných domů na nemovitostivUSA.cz na slunné Floridě se pohybují okolo 48 000 dolarů (cca 900tis Kč). Myslím, že není dále o čem přemýšlet, byt mojí sestřenice v Olomouci byl mnohem dražší.

Fajn! Už jsem rozhodnutý, začal jsem svůj plán realizovat. Kontaktoval jsem odborníky z International Investment Estates ze stránek nemovitostnivUSA.cz, vybral nemovitost z jejich široké nabídky a věřte nebo ne, oni vše, k mé plné spokojenosti vyřídili a zanedlouho jsem měl svůj vysněný domek!

Ani vy neváhejte, právě nyní je nejvhodnější doba na zakoupení nemovitosti v zámoří. Představte si, u nás v ČR zima a Vy se můžete slunit třeba na Floridě a možná - budeme i sousedé.

Chcete dobře investovat? Kupte dům v USA Adresa : http://www.nemovitostivusa.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nemovitosti v USA, investice
Uloženo: 10.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde