Dveře Hořovice – specialisté na dveře

Všichni, kteří někam vstupují, projdou nejdříve dveřmi a tím se jim otevře velký svět. My jsme firma, která tento velký svět otevírá. Po schodech od nás vystoupáte ke dveřím, které jsme vyrobili, vezmete za kliku a vstoupíte vstříc novým věcem.
Dodáváme a montujeme jak vchodové dveře, interiérové dveře tak i bezpečnostní dveře. Používáme různých materiálů jako je laminát, folie, lak, dýha nebo masiv. Taktéž máme i ocelové dveře. Dveře dodáváme od výrobců značek CAG, Sapel, Vltavin, HÖRMANN. Nejsme však jen specialisté na dveře a zárubně, ale i další věci s tím související.
Abyste si mohli otevřít dveře námi dodané tak potřebujete mít kliku. Všeobecně je důležité mít v životě kliku. Klika od nás je však nejen dobrá, ale i kvalitní. Kliky a kování dodáváme od firem AC- T servis, Cobra, M a T, Twin.
Myslíme na Vás a tak jsme pro váš pohodlný výběr založili e-shop Kliky Hořovice, stačí kliknout na www.klikyhorovice.cz. Tady si vybere úplně každý. Náš sortiment obsahuje kliky a kování, zámky (jak zámky dveřní tak i zámky visací). Taktéž vám dodáme klíče, rozlišovače klíčů, visačky na klíče atd.
Klika je věc, které se dotýká příchozí jako první. Nejdřív sevře kliku a až pak Vámi podanou ruku. Proto je důležité jakou kliku si pořídíte. Dobře zvoleným výběrem dveří navnadíte příchozího v očekávání, co ho za dveřmi čeká. Proto je tu naše společnost. Jsme tu nejen pro Střední Čechy, ale i pro Prahu.
Naše firma vám dodá a namontuje i schodiště. Schodiště typu TOPSTEP, zábradlí a nově dodáváme i půdní schody. Když už vystoupáte po schodech, tak vaše noha může spočinout na plovoucí podlaze značky Egger, kterou vám rádi dodáme a namontujeme. V naší nabídce jsou i vestavěné skříně.
Sami tedy vidíte… Dveřmi to vše začíná.

Dveře Hořovice – specialisté na dveře Adresa : http://www.dverehorovice.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dveře
Uloženo: 26.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde