Topení, kotle a optika Jižní Čechy

Společnost nabízí v oblasti Jižních Čech svým klientům dlouholeté zkušenosti v oblasti topení – voda – plyn. Intoma má široké spektrum sortimentu kotle, radiátory, trubky, armatury a v rámci svých služeb zajistí kompletní montáž vybraného topení. Rádi Vám navrhneme, poradíme, oceníme, dodáme, dovezeme a namontujeme Vaše nové topení, které zajisté udělá Váš domov nejteplejším místem široko daleko.
Firma Intoma Vám nabízí i kotle všeho druhu. A to jak kotle na tuhá paliva, na elektřinu, na lehké topné oleje, tak i kondenzační kotle, ale i kompletní příslušenství pro kotle. V rámci našich služeb jsme schopni zajistit i dotaci ZELENÁ ÚSPORÁM. Pokud budete mít nějaké dotazy v oblasti solárních systémů, tak neváhejte a obraťte se na nás, rádi Vám poradíme.
Jestli hledáte nové brýle, které byste mohli nosit, tak je tu pro Vás Drahoslava Rusová – Optika České Budějovice. Optika České Budějovice svým zákazníkům nabízí široký sortiment dioptrických i slunečních brýlí, stejně tak jako možnost opravy brýlí, či širokou škálu čisticích prostředků na Vaše brýle. Samozřejmostí je odborné poradenství, které Vám poskytneme při výběru nových brýlí. Ať už hledáte služby v oblasti topení, anebo optiky, tak je tu pro Vás internetový portál Krajjihocesky.info, který Vám přináší zajímavé informace z Jihočeského kraje, stejně tak i firmy a řemeslníky, kteří nabízejí své služby v rámci tohoto kraje.

Topení, kotle a optika Jižní Čechy Adresa : http://www.krajjihocesky.info/produkt/688-topeni-jizni-cechy.aspx
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Topení Jižní Čechy
Uloženo: 21.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde