Oplocení, které Vám zaručí bezpečí

Pokud hledáte oplocení, které Vám zaručí maximální bezpečí, tak je tu pro Vás společnost Betafence a její nabídka maximálně spolehlivého a vyzkoušeného oplocení. Oplocení od společnosti Betafence totiž střeží hranici mezi USA a Mexikem, díky tomu budete i Vy mít jistotu maximálního bezpečí a ochrany před nezvanými hosty, kteří by se snažili vniknout na Vaše pozemky, či zcizit Váš majetek.
Americká pobočka společnosti Betafence, která je členem skupiny Betafence od roku 2008, vyrobila a nechala si patentovat unikátní systém oplocení Guardian, který má vysoký bezpečnostní potenciál. Plot je složený z modulů, jež jsou tvořeny ocelovými rámy s různými výplněmi, pletivovými částmi plotů, svařovanými sítěmi, panely, perforovanou ocelí a dokonce i neprůstřelným sklem („ArmorGuard“). Tyto typy plotů se dají snadno kombinovat s kontrolním a detekčním systémem.
Systém oplocení „Guardian“ se mimo jiné využívá i na hranici mezi USA a Mexikem, v administrativních prostorách Federálního úřadu pro vězeňství v Kalifornii, kolem Kanadské ambasády v Mexiko City, či třeba v zařízení na zemní plyn v Texasu. Pokud chcete mít pocit bezpečí, ale zároveň i jistotu, že máte kolem sebe kvalitní oplocení, tak oceníte nabídku společnosti Betafence. V nabídce je možno také naleznout ozdobné ploty „Upgrade“, – systém oplocení pro parkoviště „Parkade“, – systémy „GS-3“, které jsou kombinací ozdobných plotů a plotů s vysokou bezpečnostní schopností, či třeba systémy „Rhino Anti-Ram Barrier, založené na ocelových kabelech, které ochraňují před nezákonným vjezdem automobilů. Vyberte si i Vy z naší široké nabídky plotů a oplocení, a mějte jistotu, že jste v maximálním bezpečí.

Oplocení, které Vám zaručí bezpečí Adresa : http://www.ploty-betafence.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: ploty, oplocení
Uloženo: 27.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde