Wellness hotel Rezidence

Wellness hotel Rezidence - wellness pobyty, ubytování a kongress centrum Nové Hrady

Hotel Rezidence je wellness hotel a spa komplex situovaný v nádherné přírodě Novohradských hor v jižních Čechách nabízející hostům komplexní služby v oblasti wellness, ubytování, kongresové turistiky i gastronomických služeb. V nabídce naleznete zvýhodněné wellness pobyty, týdenní a víkendové pobyty pro rodiny s dětmi, pobyty pro maminky a těhotné. Wellness hotel vznikl v původním městském paláci šlechtického rodu Buquoyů a dnes nabízí ideální zázemí pro pořádání kongresů, firemních akcí, svatby nebo vzdělávacích kurzů. Dle Vašeho přání můžeme rovněž zajistit recepce, bankety, grilování na terase a doprovodné kulturní programy.

Wellness oáza

Součástí wellness vybavení hotelu je spa zóna, fitness centrum, široká nabídka masáží, zábaly, rehabilitační, detoxikační a jiné wellness procedury. Dále reflexní masáže, aroma masáže, koupele, zábaly, peeling, sauna, parní lázně, solná jeskyně, solárium, odpočívárna, vířivka, hot-tub.

Kongresová turistika

Součástí wellness hotelu Rezidence je také rozsáhlé kongresové centrum. Návštěvníci mají k dispozici prostory pro semináře, školení, firemní setkání, incentivní programy nebo teambuildingové akce apod. v historických barokních a rokokových sálech s nástěnnými malbami. Díky hotelové wellness oáze a sportovním kapacitám komplexu a jeho nejbližšímu okolí je Wellness Hotel Rezidence ideální i pro konání event marketingových akcí.

Nové Hrady a turistika jižní Čechy

Novohradsko je region charakteristický panenskou krajinou nedotčenou průmyslem a přírodní perlou v jižních Čechách. To ocení návštěvníci wellness hotelu především při turistice, nordic walkingu nebo výletech na kole. Město Nové Hrady je jedinečnou lokalitou, kde se čistá příroda snoubí s bohatostí historie.

Kultura a koncerty v Rezidenci

V hotelu Rezidence pro Vás připravujeme pravidelné kulturní akce, hudební koncerty, jazzové sessions a divadelní vystoupení. Hosté si mohou vychutnat kulturní zážitek v našich barokních a rokokových historických sálech, případně na hotelovém nádvoří při venkovním grilování u skleničky dobrého vína.

Wellness hotel Rezidence Adresa : http://www.rezidencenh.cz/cs/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: wellness pobyty, ubytovní nové hrady, wellness hotel, restaurace nové hrady
Uloženo: 13.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde