Ušetřte s virtuální kanceláří!

Ještě do nedávna byl výraz virtuální kancelář zcela neznámý pojem. Virtuální kanceláře využívaly převážně firmy, které si chtěly zajistit lukrativnější adresu pro své sídlo.
V dnešní době však není využití virtuálních kanceláří až tak jednostrannou záležitostí.
„Virtuální kancelář nabízí společnostem a podnikatelům kombinaci poskytnutí formálního sídla umístěného v prestižní klíčové lokalitě a administrativních služeb.“ vysvětluje ing. Věra Šejdová vedoucí marketingu firmy CABRHA team s.r.o.


Firma CABRHA team s.r.o. je jedna ze společností, která na trhu možnost pronájmu virtuální kanceláře nabízí.
Mimo již zmíněnou velkou úsporu peněz má virtuální kancelář i další výhody, které jistě nejsou zanedbatelné. Podnikatelé, kteří nechtějí mít sídlo své firmy registrované na adrese trvalého pobytu a firmy, jenž nepotřebují ke své činnosti samostatnou kancelář, jistě ocení možnost pořídit si reprezentativní a lukrativní adresu sídla již za pár stokorun měsíčně.
„Jako společnost, která na trhu působí již dvacet let a sama měla možnost využít výhod virtuální kanceláře, moc dobře víme, jak těžké je někdy prosadit se v podnikatelské sféře. Začátky bývají většinou nejtěžší. Proto jsme přišli na trh s nabídkou této služby, která by měla mnohým pomoci ušetřit spoustu vynaložených prostředků za pronájem klasické kanceláře a administrativu.“ uvádí ředitel společnosti CABRHA team s.r.o. Antonín Hrbáč.
Zbavíme vás starostí s úřady a zvýšíme vaši konkurenční výhodu.
S virtuální kanceláří máte možnost získat také řadu atraktivních služeb dle vlastního výběru. Administrativní služba vyřeší na profesionální úrovni vaše požadavky a vám odpadne starost s vyřizováním korespondence či úmorným běháním po úřadech.
Ať už jste OSVČ, právnická osoba či jste při své práci často na cestách virtuální kancelář je místem, které vám poskytne veškeré výhody lokality hlavní kanceláře i bez vaší přítomnosti.
„Virtuální kancelář je také ideálním nástrojem pro podnikatele, kteří se chystají expandovat do dalších regionů. Bez nutnosti počátečních vysokých investicí je možné prostřednictvím virtuální kanceláře získat prestižní obchodní adresu.“ dodává ještě odborník přes marketing ing. Věra Šejdová a vysvětluje, že alternativní řešení klasické kanceláře má výhody pro širokou a různorodou skupinu firem a společností, které chtějí podnikat efektivně a využít příležitosti udržet se na trhu s minimálními náklady a mnoha výhodami.
Virtuální kancelář s možností sekretářské a asistenční služby, pronájmu konferenční místnosti, přebírání zásilek (i doporučených), odbavování každodenních příchozích telefonních hovorů a zastupování při jednání s orgány státní správy a samosprávy je jednoduše ideálním řešením pro sídlo vaši společnosti nebo místo podnikání pro OSVČ.

Ušetřte s virtuální kanceláří! Adresa : http://www.znalciostrava.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: virtuální, kancelář, levně,
Uloženo: 05.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde