Moderní ložnice a postele

Naše zkušenosti se zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku a realizací interiérů na míru začinají v roce 1995. Po získání důležitých zkušeností v oblasti výroby nábytku vznikla v roce 2004 firma Intena se specializací na zařízení dětských a studentských interiérů. V loňském roce jsme náš sortiment rozšířili na kompletní vybavení pro ložnice a odpočinkové místnosti.

V současné době se zabýváme prodejem i výrobou věškerého nábytku a doplňků pro ložnice. Vyrábíme nebo dodáváme ložnice a dřevěné postele ze smrkového masivu, nebo postele bukové a dubové. Ve velké oblibě je rovněž nábytek a postele z přírodní dýhy.

Naše nabídka obsahuje také kvalitní laminované ložnice a postele, vyrábíme i vestavěné skříně a postele na míru. Pro zákazníky, kteří smýšlí ekonomicky a hledají různé akce, jsme připravili levné postele a ložnice za bezkonkurenční ceny.

Ve naší nabídce vybavení pro ložnice a další bytové interiéry si vybere každý, kdo touží pro svůj klidný odpočinek udělat maximum a požaduje vytvoření prostředí pro zdravé spaní. Zdravý spánek ve vašem domově je pro nás tím nejdůležitějším úkolem.
Ložnice a postele Intena

Prostřednictvím služby 3D návrhy ložnic a interiérů nalezneme řešení pro jakoukoli ložnici či odpočinkovou místnost. Může být třeba malá, standardní, prostorná, nebo i

podkrovní či zcela atypická. Temeř vždy se nám podaří najít řešení, jak váš prostor pro odpočinek

nejlépe uspořádat.

Mimo vybavení ložnic najde náš nábytek uplatnění pro obývací pokoje, pracovny, nebo třeba předsíně a šatny.

Pro vaši ložnici připravíme a zajistíme jak kompletní vybavení nábytkem, tak poradíme ve výběru a dodáme vhodé zdravotní matrace a rošty do postele. Zároveň si u nás můžete vybrat z nabídky povlečení na postele, polštáře a přikrývky.

Objednávky nábytku a doplňků z naší nabídky realizujeme po celé České republice a také na Slovensku. Výroba vestavěných skříní a nábytku na míru probíhá v Ostravě. U všech objednávek zajišťujeme dopravu , v případě zájmu také montáž. Na základě přání navrhneme a vytvoříme zcela individuální design, čímž uspokojíme i nejnáročnější zákazníky.
Moderní ložnice a postele Adresa : http://www.loznice-postele.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nábytek, ložnice, postele, komody, šatní skříně, dřevěné postele z masivu
Uloženo: 30.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde