Designově propracovaná křesla a židle

Prodáváme vysoce kvalitní, odolná a designově propracovaná křesla. Najdete u nás především kancelářská křesla, konferenční křesla a zahradní křesla. Použitými materiály jsou kov, kůže, dřevo a plast. Nabízíme zahradní křesla za nízké, akční ceny. Naše křesla mají spolehlivý servis. Jsme zároveň velkoobchodem i maloobchodem.
Křesla od firmy Nábytek lino se vyplatí
Naše židle jsou určeny pro náročné profesionální použití a nemusí se tak často vyměňovat. Zatímco běžné židle a křesla se v náročných podmínkách brzy opotřebují a potřebují vyměnit, naše křesla vydrží mnohem delší dobu. Díky tomu ušetříte za opravy a nákup nových židlí či křesel.
Kromě toho si naše křesla zachovávají po dlouho dobu vzhled novosti. Vaši zákazníci se tak budou v židlích od nás cítit esteticky příjemně.
Každý zodpovědný výrobce sedacího nábytku dbá na to, aby byla při sezení zachována ergonomie lidského těla. To vede k vyšší produktivitě práce a k předcházením zdravotním problémům.
Vysoká bezpečnost křesel
Naše židle i křesla jsou vhodné do prostor s přísnými požadavky na hořlavost a emise jedovatých látek. Vybrané židle mají příslušné atestace.
Originální design křesel
Naše křesla se vyznačují jedinečným moderním a elegantním designem. Vyrábíme mnoho různých tvarů a stylů křesel, a vy si tak vyberete přesně to, co se vám líbí. Křesla firmy Lino se hodí do mnoha typů interiérů: od moderních kancelářských a konferenčních prostor, přes zahrady, restaurační zařízení, až po kina a stadiony.
Budeme potěšeni, pokud vám firma Nábytek Lino bude moci dodat skvělá křesla. Podívejte se na křesla na ulici Vídeňská 34 v Brně, zavolejte na číslo 543 233 873 nebo napište email na lino@lino.cz.

Designově propracovaná křesla a židle Adresa : http://lino.cz/kresla/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: křesla, kancelářská, konferenční, zahradní, ratanová, kožená, kovová, dřevěná, p
Uloženo: 17.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde