Koupelna podle Vašich představ

Soucasné bydlení si již neumíme predstavit bez kvalitního koupelnového zázemí. Koupelny mají radu podob a liší se svou velikostí i vybavením. Není snadné se pri budování nebo rekonstrukci koupelny rozhodnout vždy správne.
Zlínská spolecnost HOPA CZ disponuje rozsáhlou sítí obchodních partneru. Více než 100 prodejen po celé CR Vám zajistí možnost nákupu v blízkosti Vašeho bydlište a obstará Vám kvalitní úroven zárucního a pozárucního servisu.
Hledáte radu a pomoc v tomto oboru? Vaše otázky Vám pomuže vyrešit spolecnost HOPA CZ, odborník na ruzné typy koupelen a potrebného vybavení. At už potrebujete pouze koupelnový box pro malou garsonku nebo rozsáhlé koupelnové studio pro Váš rodinný dum, HOPA CZ nabízí vše, co potrebujete k zarízení koupelny.
Vana s izolační PUR pěnou téměř za cenu běžné vany!
Speciální nástřik PUR pěnou zajišťuje mimořádné tepelně-izolační vlastnosti vany. Voda Vám tak vydrží dlouho příjemně teplá.
Další vlastností PUR van HOPA je vysoká míra zvukové izolace. Větší míru soukromí oceníte zejména v bytech a při soužití více generací. Standardní vana používá jako nosný prvek sklolaminátový nástřik. Ten je v našem případě nahrazen nástřikem tvrdé polyuretanové pěny.

Koupelna podle Vašich představ Adresa : http://www.hopa.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: koupelna, vana
Uloženo: 08.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde