STAVO-BEST s.r.o

Kdo jsme?

Jsme společnost zabývající se realizací komplexních stavebních zakázek. Doménou našich služeb jsou rekonstrukce a novostavby pozemních staveb jako jsou kancelářské objekty, bytové domy, ubytovací zařízení, obchodní jednotky, restaurace, apod. Nebráníme se ani stavbám inženýrských sítí, komunikací, skladových a výrobních hal včetně technologických celků.

Naší silnou stránkou jsou především zodpovědní, kvalifikovaní pracovníci, kteří mají dostatečné zkušenosti s realizacemi náročných a složitých projektů získaných nejen v této relativně mladé společnosti.

Neméně podstatnou skutečností je politika řízení jakosti, kterou striktně dodržují všichni zaměstnanci a která je garantem dosažení požadovaného výsledku.
Co umíme?

Vzhledem k širokému rozsahu našich činností máme široké portfolio vlastních výrobních kapacit, jako jsou instalatéři, elektrikáři, zámečníci, truhláři, obkladači, sádrokartonáři, betonáři a samozřejmě zedníci. Profese, které nejsme schopni řešit výrobně zajišťuje náš okruh vyzkoušených a prověřených subdodavatelů.

Jsme relativně mladá a rozvíjející se společnost, která dokáže pružně a rychle reagovat na veškeré potřeby našich zákazníků a podřídit realizovanou stavbu nejnovějším trendům.

Hlavní činností jsou realizace staveb na klíč. Naše nabídka služeb začíná spoluprací při zpracování investičního záměru, zajištění všech stupňů projektové dokumentace, vyřízení všech potřebných povolení, spolupráce při získávání dotací a úvěrů, zhotovení stavby, projednání všech změn a požadavků klientů, zajištění kolaudace a předání hotového díla.
Zemní práce Praha

Součástí portfolia našich služeb je i provádění zemních prací. Zemní práce provádíme jak na vlastních stavebních zakázkách, tak i pro širokou veřejnost.Jsme schopni zajistit zemní práce při výstavbách komunikací, inženýrských sítí, základů, terénních úpravách, skrývkách, apod.

K dispozici máme kolové nakladače - traktorbagry, pásová rypadla, nákladní vozidla a různé pracovní nářadí pro provádění zemních prací. Zároveň zajišťujeme i provádění finálních povrchů komunikací a to jak dlážděných, tak i živičných.


Pronájem lešení Praha

Mezi další z našich činností patří pronájem lešení. Pronájem lešení zajišťujeme pro vlastní stavby a zároveň pro širokou veřejnost.

Pronajímáme rámové lešení značky Layher. Dále máme k dispozici lehké lešení vhodné pro práce v interiérech objektů. Ceny pronájmu lešení jsou smluvní.


Zateplování a revitalizace panelových domů, zateplení a revitalizace bytových domů Praha

Mezi hlavní činnosti patří zateplování panelových a bytových domů. Provádíme revitalizace panelových i cihlových bytových domů. Součástí našich služeb je i zajištění projektové dokumentace, financování a dotací z programů Zelená Úsporám a Nový panel.

Rekonstrukce panelových domů provádíme včetně všech potřebných činností, tedy včetně rekonstrukcí lodžií, zateplení střech, zateplení obvodového pláště, apod.
STAVO-BEST s.r.o Adresa : http://www.stavobest.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: zateplování budov a objektů Praha, obchodní interiery na klíč Praha, zemní práce
Uloženo: 17.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 4.2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde