Hodinový manžel pro Prahu a Středočeský

Váš Pomocník je v podstatě kutil či - pokud chcete - hodinový manžel. Je určený pro všechny, kteří si nevědí rady s jakýmikoliv drobnými úpravami v domě i na zahradě. Ať už se jedná o kapající kohoutek, protékající toaletu, odpadlou dlaždičku či například sestavení skříně, připevnění poličky na stěnu apod.
Naši kutilové jsou schopni Vám pomoci s jakýmkoliv drobným problémem v domácnosti i na zahradě, případně i ve Vaší kanceláři. Pomůžeme Vám vyřešit jakýkoliv problém, se kterým si nevíte rady. Potřebujete vymalovat či vyměnit zámek? Ořezat či vykácet stromy na Vaší zahradě? Přeinstalovat počítač? Nic pro nás není problém.
Váš-Pomocník.cz je firma, která má již dvouletou tradici. Vzhledem ke spokojenosti našich klientů a nedávnému rozšíření našeho týmu kutilů jsme se rozhodli vstoupit na trh internetu a prezentovat se tak většímu množství potencionálních klientů. Naším cílem je Vaše spokojenost a Vaše případné doporučení našich služeb Vašim známým.
Jsme schopni pro Vás zajistit veškeré kutilské, instalatérské, pomocné či jiné práce, které Vám nabízíme nejen po Praze, ale i v celém Středočeském kraji.
Hodinový manžel pro Prahu a Středočeský Adresa : http://www.vas-pomocnik.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: hodinový manžel, hodinový manžel praha, kutil, instalatérství, elektro,
Uloženo: 14.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde