Kamna-krby-koupelny-centrální vysavače

Vážení zakazníci,
rozhodli jste se dobře nakoupit, současně hodně ušetřit a neplatit více než je nutné?
Souhlasíme s Vámi, a proto jsme pro Vás připravili širokou nabídku kotlů a průtokových ohřívačů českých značek jako např .Protherm, Dakon, Thermona, Opop, Atmos, ale i zahraniční produkce - Immergas, Geminox,Junkers, Baxi, Buderus, Viessmann a mnoho jiných s dlouholetou tradicí a perfektní servisní základnou.
Hledáme-li jednodušší způsob vytápění formou plynových topidel, přímotopů či elektrických konvektorů a samostatnou přípravu TUV ( elektrickými nebo plynovými ohřívači) můžeme se spolehlivě obrátit na tuzemského výrobce Karma a.s. Český Brod, notoricky známou značku Mora Moravia, případně AEG a v neposlední řadě výrobky firem John Wood, Quadriga, Quantum nebo Dražice,Tatramat a Ariston.
Preferujete spíše levnější způsob vytápění a teplo rodinného krbu? Pak jste tu správně, krbů, kamen, kouřoviny a různého příslušenství máme v nabídce skutečně dost od renomovaných značek jako ABX, Haas a Sohn, EMG, HAKR, Jotul, BeF Home, Romotop, Edilkamin, La Nordica a další.
Pro Vaši relaxaci a regeneraci po dlouhém dni můžeme nabídnout kouty, boxy, sauny, vany a vaničky od špičkových firem jako Ravak, Teiko, Huppe, Ronal, Riho sladěných s bateriemi a koupelnovými doplňky značek Novaservis, Nimco, Oras, Kludi, Grohe, Hansgrohe,Paffoni a dalšími odborníky na design, kvalitu a preciznost.
Součástí naší nabídky je taktéž široký sortiment vodáren a čerpadel značek Wilo, Grundfos, Kopro a program ekologicky obnovitelných zdrojů zahrnující solární techniku a tepelná čerpadla.
Spoustu dalšího a ještě mnohem víc s garancí profesionálního přístupu, vysoké kvality zboží a výborné ceny objevíte na našich stránkách. Přejeme Vám příjemný nákup.
Kamna-krby-koupelny-centrální vysavače Adresa : http://www.thermotrade.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: krb kamna výměník kotle ohřívač vodárna čerpadlo baterie koupelny siko produkty
Uloženo: 12.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde