MONARC moderní nábytek

Kuchyně a sektorový nábytek
Kuchyňské linky
Kuchyňská linka

Kuchyně je centrem domova, místem prvního ranního střetnutí rodiny, prostorem, kde doma často trávíte nejvíce času.

Kuchyňská linka je dominantním kusem nábytku každé kuchyně – je v zásadě nepřehlédnutelná a často i nenahraditelná. Je tím, co na první pohled upoutá každého návštěvníka, ale zároveň pro Vás vytváří prostor, ve kterém se VY musíte dobře cítit a ve kterém se Vám bude příjemně pracovat. Kuchyňské linky OPTIMA splňují veškeré požadavky kladené na moderní kuchyně. Zákazník má možnost vytvořit si kuchyňskou linku dle své fantazie. Prohlédněte si galerii a nechte se inspirovat.
Sektorový nábytek
Sektorový nábytek

Sektorový nábytek TREND je rozsáhlá sektorová řada, která svou variabilností, funkčností a cenou uspokojí náročného zákazníka. V nábytku TREND najdete vše, co potřebujete: skříně, regály, komody, psací stoly, stoly pro PC, kontejnery, televizní stolky, konferenční stoly, nadstavby, nadstavce, skříně s posuvnými dveřmi, závěsné skříňky, závěsné poličky, prvky pro předsíň a ložnici...

Obývací pokoje
Obývací pokoj

Nábytek BONUS je moderní nábytkový systém, který se inspiruje současným trendem. Vyznačuje se jednoduchými rovnými liniemi a moderním designem, který podtrhují hliníkové doplňky. BONUS je vhodný k vybavení obývacích pokojů, umožní Vám vytvořit moderní sestavu v odlehčeném stylu.



Vestavné skříně
Vestavná skříň

Sektorová řada Variant je moderní skříňový systém, který svým designem, variabilností, funkčností a cenou uspokojí i velmi náročného zákazníka. Systém Variant Vám umožní vytvořit vestavnou skříň podle Vašich představ. Maximální šířka skříně je 400 cm. Základní řadu modulů je možné na přání doplnit o výrobu atypických prvků. Použité materiály splňují zdravotní normy.

MONARC moderní nábytek Adresa : http://www.monarc.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nábytek, postele, kuchyňské linky
Uloženo: 03.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde