HS Flamingo s.r.o. - krby a kamna

Společnost HS Flamingo s.r.o. byla založena v únoru roku 2006. Zákazníci přibývali pouze z oblasti královéhradeckého kraje, kde měla firma sídlo společnosti. Po půl roce fungování firmy vedení společnosti rozhodlo zkusit jinou cestu obchodu. Obchodní řetězce. Byla navázána spolupráce s OBI. První zásadní investice byla do podpory prodeje, hlavně pak do výstavby kvalitnějšího e-shopu a propagačních materiálů (katalogů a letáků pro další prodejce). V této době začaly přibývat zakázky a pro podporu velkoobchodního prodeje byli přijati další pracovníci do skladu a obchodní zástupci, kteří navštěvovali další prodejce z řad kamnářů, stavebních a obchodních firem. Postupně se tak začala tvořit síť odběratelů, z nichž část přecházela od konkurence.

Jako moderní firma se HS Flamingo začalo více věnovat prodeji přes internet. Byl proto zaveden provizní systém. Většina e-shopů nemá vlastní sklady, zajištěnou logistiku, a proto byl spuštěn projekt, který zajišťoval e-shopům veškerý komfort při objednávání zboží a sledování stavu jejich objednávek. HS Flamingo tak po obdržení objednávky monitoruje celý proces prodeje zboží, který samozřejmě sledují i zákazníci. Naši zákazníci si umístili na své stránky naše produkty a staly se tak prodejci našeho sortimentu. Svoje objednávky posílaly do HS Flaminga, které vyřídilo zabalení a zaslání zboží přímo zákazníkovi. Každý měsíc pak e-shopy dostaly svoji provizi.

V roce 2007 byla navázána spolupráce s dalším obchodním řetězcem - Hornbach. V marketech tohoto řetězce byly vytvořeny speciální kóje, které slouží k prezentaci teplovzdušného vytápění krbem včetně příslušenství. Ze všech dodavatelů do oddělení sanita řetězce Hornbach dostala firma HS Flamingo největší pole působnosti v prodeji svých produktů.

V roce 2008 se celkově navýšila poptávka po plechových krbových kamnech, která v našem sortimentu chyběla. Dohodla se spolupráce s firmou Novapack, která již měla zkušenosti s výrobou kamen a také byla ochotna vyrábět podle našich představ. V tomto roce byly domluveny veškeré podmínky prodeje a výroby a v roce 2009 jsme na trh uvedli první řadu krbových kamen pod značkou HS Flamingo.

V roce 2009 společnost HS Flamingo přešla na nový informační systém z běžného účetního programu a to vyžadovalo mnoho práce a úsilí na provázání a nastavení ekonomických a jiných výstupů. Tímto systémem jsme docílili rychlejší komunikace uvnitř firmy a celkového zrychlení práce všech zaměstnanců, což má za následek zkvalitnění poskytovaných služeb našim zákazníkům. Informační systém nám umožnil přímé výstupy na přepravní společnost, automatické počítání provizí pro e-shopy, ale také hlídání splatnosti odběratelů nebo hromadné odesílání emailů s novinkami pro stávající odběratele. Během roku 2009 jsme pracovali na kompletním provázání informačního systému spolu s firemním e-shopem, který je určen převážně pro velkoobchodní klienty, kteří zde uvidí stav svých objednávek, budou získávat pravidelné informace o našich novinkách a případných změnách v sortimentu. Dále mají přístup ke skladovým zásobám a mají možnost sledovat své nákupní ceny.

Dále bylo zřízeno exportní oddělení, které má na starosti prodej výrobků pod značkou HS Flamingo do zahraničí.

V současné době společnost HS Flamingo spolupracuje s deseti dodavateli a mezi největší úspěchy poslední doby patří získání výhradního zastoupení od firem Parkanex, Uniflam, Kratki a českého výrobce Novapack.

V roce 2009 se naše společnost poprvé prezentuje na veletrzích a regionálních výstavách. V následujících třech letech by tato společnost měla být největším velkoobchodem krbů a kamen v České republice.

Přejít na oficiální stránky prodejce krbů a kamen HS Flamingo.
HS Flamingo s.r.o. - krby a kamna Adresa : http://www.hsflamingo.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: krby, kamna, krbová kamna, krbové vložky, kouřovody
Uloženo: 04.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde