Masivní teakový nábytek

Vítáme vás na stránkách společnosti P + R s.r.o. Tyto stránky mají především informativní charakter, neboť celou naši nabídku teakového nábytku a doplňků si nejlépe můžete prohlédnou osobně v naší prodejně s více jak 600 m2 na Praze 5.
Na tomto prostoru jsme pro Vás připravili kolekci nábytku z teaku přímo z Indonéského ostrova Javy, vyráběného ručně za použití tradičních truhlářských metod z teakového dřeva.
Kolekci, kterou Vám nabízíme, pečlivě budujeme již 7 let.
V této kolekci naleznete širokou nabídku exotického a koloniálního nábytku a dalších zařízení do celého bytu: rustikální nábytek, nábytek z masivu - masivní stoly a židle, teakové postele, skříně, kožené sedací soupravy, teakový sedací soupravy, lavice, komody se šuplíky, teakové stolky a další speciality tak přiznané pro Indonéský nábytek.
Současně nabízíme i různé doplňky z teakového dřeva, jako jsou teak kryty na radiátory, koše na prádlo, stojany na kytky a mnoho jiných doplňků, kterými můžete zpestřit svůj domov.
Proč pravě nábytek z teaku - př. teakové postele?
Jak už bylo v úvodu popsáno, nábytek z teaku a teakové dřevo si pro svoji kvalitu a užitné vlastnosti získaly, mnoho spokojených spotřebitelů. Teak je výjimečné tropické houževnaté dřevo, které je ideální např. pro výrobu dřevěných teakových postelí s dlouhou životností při zajištění všech podmínek zdravého spaní. Současně toto dřevo má antibakteriální a protiplísňové účinky, proto postele z teakového dřeva jsou vhodné i pro alergiky.
Teakový nábytek,teakové lavice, masivní stoly, stolky a židle aj. jsou rovněž velmi oblíbené u provozovatelů restaurací a hotelů, neboť dokážou jedinečným způsobem podtrhnout interiér a sou
časně si zachovat dlouhou životnost i při náročném provozu.
Mnoholeté zkušenosti s nábytkem a přímá spolupráce s výrobci nám dává možnost přizpůsobit design a rozměry Vašim požadavkům.
Nečekejte a naberte odvahu změnit a zpříjemnit Vaše bydlení už teď.
Více na: http://www.jawanabytek.cz

Masivní teakový nábytek Adresa : http://www.jawanabytek.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: teakový nábytek, nábytek z teaku, masivní nábytek, teak dřevo, teakové postele,
Uloženo: 25.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde