Prodej nemovitostí

Prodej nemovitosti a koupě reality na míru. Najdete zde nabídku nemovitostí na prodej a reality od: byty na prodej, domů, pozemky, chaty, chalupy, vily, hotely, penziony, zámky a hrady a další. Možnosti prodeje a koupě jsou: prodej nemovitosti bez realitky, s pomocí právníka či za pomoci prověřené realitní kanceláře.
Cílem je poskytovat vysoce individualizované služby, tak jak si přeje klient. U nás si můžete vybrat zda budete prodávat nemovitost samostatně, využijete služeb advokátní kanceláře na vyhotovení smluv a nebo se necháte při celém prodeji zastupovat realitní kanceláří.
Nemovitosti jsou roztříděny dle druhů: byty na prodej, byty k pronájmu, novostavby, rodinné domy a vily, na klíč, chaty a chalupy, kanceláře a komerční prostory, komerční objekty, zemědělské objekty, památky, garáže a jiné drobné objekty, pozemky a zahrady a další. Můžete si zadat do vyhledávače, dle Vašich preferencí.
Prodej nemovitostí zajišťujeme všem vlastníkům tedy i bez výhradního zastoupení s úrovní a kvalitou služeb, marketingu, reklamy a inzerce, která je podobná a mnohdy i lepší než když máte exkluzivitu s jinou realitní kanceláří.
Prodej nemovitostí Adresa : http://www.nemovitosti-prodej.eu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Prodej nemovitosti, nemovitosti na prodej, bez realitek, realitní kanceláře
Uloženo: 18.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde