Stavební firma Brno AAA první stavební

Firma AAA první stavební s.r.o. navazuje svou činností na předchozí zkušenosti ze zahradní architektury, ve které nadále pokračuje i pod novou společností. Při stavbě rodinného domu klademe důraz na co nejlevnější a nejrychlejší hrubou stavbu. Nepochybně také trváme na dlouhé životnosti a nízkých provozních nákladech domu v budoucnosti. V současnosti, oproti dobám minulým, sledujeme výrazný nárůst nákladů ve stavebnictví. V novostavbách i v jejich budoucích provozních nákladech je navýšení cen zásadní, zejména pokud se jedná o zajištění energetických potřeb naší domácnosti – osvit, otop, příprava teplé užitkové vody, atd.

V případě stavby sledujeme jasný nárůst cen u výrobců, prodejců stavebních materiálů i montážních firem. Tato situace samozřejmě vyvolává poptávku stavebníků po levnější a kvalitní technologii. Dále jde i o snížení montážních nákladů. Tomuto trendu poptávky odpovídá současná snaha o výrobu co nejuniverzálnějších stavebních prvků a o zjednodušení a zrychlení montážních prací při zachování přesnosti i kvality. Dochází k většímu využívání stavebních modulů „Thermopanel“, které šetří náklady a čas vyžadovaný k montáži. Energetické hledisko, je neméně závažné. Rostoucí ceny paliv a energií stále významněji zatěžují rodinné rozpočty. Stavebník začíná klást důraz na snížení budoucích provozních nákladů a na stavbu domu se tudíž nedívá pouze z hlediska pořizovací ceny. Synonymem moderních úspor jsou nízkoenergetické domy, kde je spotřeba energie na vytápění nižší než 50 kWh/m2. Úspory souvisejí také s udržením již jednou vydané energie uvnitř domu. To se daří pouze při řízené výměně vnitřního vzduchu.

Víme, že nejlevnější energie je ta, kterou nespotřebujeme. Dodatečné zateplování je vždy poměrně nákladnou a pracnou záležitostí spojenou s rizikem nekvalitního provedení, proto je vhodné o tepelných vlastnostech objektu uvažovat už ve fázi projektové přípravy. Stavební modul „Thermopanel“ optimálně splňuje velmi důležité požadavky kladené na výběr stavebních materiálů – velmi dobré tepelně izolační schopnosti, rychlost montáže a v neposlední řadě i velmi příznivou cenu. Jeho použití splňuje náročné požadavky kladené dnes na kvalitu stavebního materiálu, jednoduchost montáže a cenu.
Stavební firma Brno AAA první stavební Adresa : http://www.aaa-dum.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: stavební firmy Brno, stavba rodinných domů, stavba na klíč, rekonstrukce, hrubé
Uloženo: 13.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde