Ikea nábytek

kea je Švédská firma zabývající se výrobou nábytku a bytových doplňků. Ikea působí v 32 zemí, kde provozuje 204 Ikea domů.Přijďte navštívit prodejny v Brně, Ostravě a Praze.
Ikea na internetu nabízí velice mnoho sortimentů ale stále je to zlomek co najdete v obchodním domě IKEA. Objednávat zatím u nás vČR přes internet nejde jak v jiných zemí ale snad se to pánuje
Ikea.cz nabízí přímo pro své zákazníky ON-LINE katalog. Ikea katalog vychází kolem srpna a ceny platí po celý rok.

IKEA.cz je největší obchodní dům s nábytkem na našem trhu. IKEA.cz má za sebou již více než 60-ti letou historii a stojí za ní stovky tisíc spokojených klientů. Během jediného dne si v odděleních IKEA zařídíte celou domácnost. Nakupování si zpříjemníte posezením v Restaurantu IKEA a děti si během dne mohou pohrát v dětském koutku.

Ikea.cz pro Vás i na oficiálních stránkach připrvuje montážní návody na jednotlivé výrobky . Návodiy na Ikea.cz najdete zde : návody .

Ikea.cz Vá, dále může nabídnout plánovací program nábytku Ikea.cz. Staňte se designerém společnosti Ikea.cz a vytvořte si pokoj podle Vašeho gusta

Překvapte své přátele a rodinu švédskými specialitami! Sleď, křupavý chlebík a marmeláda z horských brusinek – to jsou jen některé ze specialit, které najdete ve švédském obchůdku. Domů si můžete zakoupit také nejoblíbenější jídla z restaurace IKEA, jako například švédské masové kuličky. Naleznete zde i recepty pro přípravu těchto jídel a nápady pro jejich servírování.
Přepadl vás po nakupování v IKEA hlad? Zastavte se pro hot dog, osvěžující zmrzlinu nebo jinou pochoutku v bistru, které se nachází u východu z obchodního domu hned za pokladnami.
Ikea nábytek Adresa : http://www.cz-ikea.ic.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: ikea,bytové doplňky,nábytek,koupelny,kuchyně,ložnice,nabytek
Uloženo: 22.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde