Autopůjčovny - katalog autopůjčoven

Ručně tříděný katalog autopůjčoven podle měst či krajů v České republice a na Slovensku. Přímé objednání osobních vozidel, luxusních limuzín i s řidičem, mikrobusů a dodávek. Názory a zkušenosti klientů, včetně doporučení, diskuzní fórum.

1. Pro zákazníky i autopůjčovnyKatalog a cílené třídění autopůjčoven tak, aby zákazník okamžitě a jednoduše našel v daném kraji svou autopůjčovnu popisovat nemusíme. Tato skutečnost je hlavním cílem. Optimalizací stránek bude dosaženo umístění katalogu v popředí všech vyhledavačů na slova spojená s oborem autopůjčovna a všem klientům tak vznikne naděje ušetření času s vyhledáním autopůjčovny s vhodným vozem.
Katalog bude v budoucnu obsahovat diskuzní fórum, ve kterém si registrovaní zákazníci mohou předat své kladné i záporné zkušenosti s konkrétní autopůjčovnou a vznikne tak nástroj, který může autopůjčovnu utvrdit v tom, jak svou činnost vykovává. Výsledkem bude zkvalitnění služeb a odstranění nekalých praktik klientů i autopůjčoven.
V druhé polovině roku 2009 plánujeme vydat knižní podobu katalogu včetně praktického DVD s totožným obsahem. Výtisk včetně DVD bude distribuován zdarma. Cílem distribuce budou hotely, vybrané firmy, letecké společnosti, cestovní agentury a kanceláře jak v ČR, tak v zemích EU. Pokud budete chtít katalog věnovat svým klientům, bude možno si potřebný počet výtisků objednat.

2. Pro autopůjčovnyKatalog vznikl za účelem podpory a pomoci všem autopůjčovnám, získat "plusové" body k požadavkům velkých vyhledavačů na relevantní zpětné odkazy napříč internetem. Váš aktivní odkaz v katalogu, který je katalogem přímo se specializujícím na obor "autopůjčovna" má velkou váhu a je skutečně kvalitním přínosem wašemu webu a samozřejmě jedním z nástrojů k navýšení tržby v dobách běžných a k zachování výše tržeb v dobách krizových.
Katalog je tříděn do sekcí podle měst či krajů a celý je věnován jen a pouze autopůjčovnám a půjčovnám automobilů.
Katalog by měl spojit autopůjčovny v boji proti podvodníkům a zákazníkům, kteří se k automobilům autopůjčoven nechovají tak, jak je očekáváno a jak přikazuje půjčovní řád. V průběhu roku bude pro autopůjčovny zpřístupněn blok, ve kterém budou k dispozici informace autopůjčoven o podvodnících, neplatičích apod. Blok nebude veřejný a budou zde mít přístup pouze autopůjčovny, které tuto zajímavou a účelnou službu poptají.
Pro autopůjčovny které budou mít zájem, můžeme k detailu firmy připojit přímou objednávku vozu, nebo několika vozů, pokud tato bude vyrobena jako samostatný html blok a bude kompaktibilní s naším katalogem.
Provozní podmínky za kterých je možno v katalogu dále inzerovat a informovat tak zákazníky o detailech Vaší firmy včetně aktivního odkazu na Vaše webové stránky budou zveřejněny do konce roku 2008.
Zápis v katalogu bez aktivního odkazu je zadarmo. Ostatní služby budou v průběhu roku 2009 mírně zpoplatněny. Reklama a podobná aktivní podpora Vaší autopůjčovny která není v ceníku je možná a cena za tuto službu bude předmětem obchodního jednání.

Autopůjčovny - katalog autopůjčoven Adresa : http://www.autopujcovna-autopujcovny.co.uk
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Autopůjčovna, katalog, půjčovny automobilů, Praha, katalog autopůjčoven, seznam
Uloženo: 09.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde