Autopůjčovna Rentpoint

Autopůjčovna RentPoint
nabízí velice širokou paletu vozů všech segmentů, vozy nižší, střední i vyšší třídy, off-roady, užitková vozidla a minibusy. Jízdu si můžete vychutnat také v otevřeném kabrioletu. Autopůjčovna Rent Point nabízí výběr ze značek Mazda, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo nebo Škoda.

Vozidla v autopůjčovně provozujeme maximálně do stáří jednoho roku.

Profesionální servisní zázemí, které máme k dispozici, zaručuje přípravu vozů na nejvyšší úrovni. V současné době využíváme servisní střediska Praha - Auto Palace na Spořilově (autorizovaný dealer Mazda, Mitsubishi, Hyundai, Volvo a Ford) a v Auto Palace Butovice (autorizovaný dealer Hyundai) a Brno - AB Auto Brno (autorizovaný dealer Mazda a Volvo).

Ti, kteří již služby autopůjčovny vyzkoušeli, se mohli sami přesvědčit o tom, že autopůjčovna RentPoint poskytuje rychlé a kvalitní služby a předkládá Vám mimořádně pestrou nabídku vozů, která uspokojí Vaše potřeby za příznivé ceny, a to v Čechách (Praha, Brno) i na Slovensku (Bratislava).

Nevěříte-li našim slovům, a zdá-li se Vám, že je to příliš mnoho superlativů najednou, pak tedy zavítejte do autopůčovny Rentpoint na Spořilov a přesvědčte se sami. Určitě nám dáte za pravdu!

Nově otevřeno Cargo centrum na Spořilově, které nabízí širokou škálu užitkových vozidel a minibusů té nejlepší kvality!!
Autopůjčovna Rentpoint Adresa : http://www.autopujcovna-rentpoint.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autopůjčovna, praha, rentpoint, rent car
Uloženo: 05.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde