Autobazar Autopoint

Autobazar AUTOPOINT patří do skupiny Auto Palace Group. Vznikl na základě dlouholetých zkušeností naší mateřské firmy v Nizozemsku (Auto Binck Holding N.V.), která se touto službou zabývá již přes 80 let.

Autobazar AUTOPOINT vytváří mezičlánek mezi prodejci nových vozů, které jsou díky své ceně pro řadu zákazníků hůře dostupné, a klasickými autobazary, které nabízejí vozy starší, ale bez potřebných garancí, často s velmi nejistou historií a mnohdy ve špatném technickém stavu.

Nabízíme proto svým zákazníkům mírně ojeté vozy, ale s jasným původem, historií a veškerou dokumentací o technickém stavu, včetně poskytování garancí obdobných jako u nových automobilů. Vykupujeme vozidla všech značek do 6 let stáří. V případě výkupu Vašeho vozu na protiúčet respektujeme automobil v jakémkoliv technickém stavu a libovolného stáří.

Navštivte náš klimatizovaný showroom, který se díky své ploše 1000 m2 může pyšnit přívlastkem největší showroom ojetých vozů v České republice.

V současné době činí naše portfolio průběžně 500 vozů a do budoucna počítáme s dalším rozšířením nabídky.

Autobazar AUTOPOINT nabízí klid, pohodu a jistotu při prodeji a nákupu Vašeho vozidla, a to pro náš trh za zcela mimořádných podmínek.
Autobazar Autopoint Adresa : http://www.autobazar-autopoint.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autobazar, ojeté vozy, Autopoint, auto, automobil, mazda, hyundai, ford
Uloženo: 05.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.8
Hodnocení webu: 3

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde